Kedves Olvasó! A tárkony Közép-Ázsiában őshonos, az ánizsmaghoz hasonló ízű, kissé csípős fűszernövény. A francia konyha előszeretettel használja a tárkonyt: saláták, szószok, savanyúságok, sült húsok, halak és tojásos ételek elkészítéséhez. Ezúttal a zöldbableveshez használtam. A recepteket álom- környezetben, a négycsillagos hajdúszoboszlói Hotel Silverben készítettem. Munkámat Gárdonyi János séf és kiváló szakács csapata segítette, amelyet ezúton is köszönök. A menü 1380 kcal/fő értéket tartalmaz. Jó étvágyat kívánok! Fásy Ádám
Forrás:
Blikk.hu
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás