Akkor milyen volt? Hiszen minden filmben egy gyönyörű uralkodónő tekint ránk a vászonról. Egy régi mondás szerint is: „Ha kevésbé lett volna vonzó az orra és kevésbé lett volna szép és okos, talán másként alakul a világtörténelem.”

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
teremőrző
Ezt én is ovastam, hogy hosszú orra volt, és eléggé elrontotta az arcát... ha akkor lett volna plasztiaki segbészet, az elsők között csináltatta volna meg a bazilikakilincset, az biztos. Ma már nem lenne gondja vele. :D
Zsoel
Ez a csúnya vacsora lenne Kleopátra? Akkor elég alaposan elferdítették a mítoszát. :)
Angelika
@Zsoel: Széppé tette a bája, a kedvessége, a hatalma, az esze, és a szónoki képessége. És nyilván nem volt halálronda, csak éppen nem hasonlított Liz Taylor-ra. :D
Na, most mondd azt, hogy pl. Sarah Jessica Parker szép! Hát nem az, ugye? Mégis divatikon lett, és rajonganak érte nők és férfiak ezrei. Vagy a legjobb példa Barbara Streisand, nem?
Zsoel
@Angelika: Lássuk be, a nőknek általában nem a báját vagy az eszét szokták megnézni a férfiak az utcán. :) Az az igazság, hogy helyes arc (azon belül is dús, egészséges haj, vonzó szemek, csókos ajkak), jó mell és jó fenék kell az érvényesüléshez, ugyanis a hímek érdeklődése e szentháromság körül koncentrálódik. Mi férfiak egyszerű, primitív, ősi gondolkodású lelkek vagyunk, minket nem (elsősorban) az izgat, hogy meg tudsz-e oldani egy parciális differenciálegyenletet, vagy befogadsz-e egy árva kiskutyát az utcáról, hanem hogy jó nőies tested legyen, ami feltételezi, hogy képes vagy egészséges utódokat a világra hozni. Tehát ha nem nézel ki jól, föld*ghatod magadnak a szónoki képességet meg a hatalmat. :P
Ami pedig az említett nőket illeti, mindketten zsidó származásúak, tehát a tekintélyes méretű orr vagy az equinus arcberendezés mintegy "családi" örökség náluk (még hasonlítanak is egymásra). Van, akinek bejön ez a típus, van, akinek nem.
Kutyafüle
@Zsoel: Valószínű, hogy mindezzel rendelkezett a Cleopátra hamár magába bolondította Cézárt, és Antoniust is.
Bár lehet, hogy diff. egyenleteket nem tudott megoldani, de remekül ágybavitte a hímeket.
Zsoel
@Kutyafüle: Nálam kudarcot vallott volna ilyen arccal. :))
Kutyafüle
@Zsoel: Női szemmel nézve is csúnyácska. Sok ilyen arcot láttam, de kiszőkített változatban, és Dzsennifernek hívták, vagy Esmeraldának.
Dulcinea
@Zsoel: Cleopátrát nem a szépségéért szerették, mint ahogy azt már előttem leírták, hanem az eszéért, és hatalmáért!:)) Egyébként nyugodtan kijelenthetjük, hogy Cleopátra a maga nemében hét csúfság volt!:))
Zsoel
@Dulcinea: Az biztos, babám, látatlanban is inkább téged választanálak helyette. :))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.