Egy megjelent tanulmány szerint a közkedvelt gyerekszépségversenyeknek legtöbbször nem sok köze van a gyerekekhez, ám annál több a szülők önmegvalósító vágyainak kiéléséhez. Martina M. Cartwright, az Arizona Egyetem dietetikus szakembere úgy véli, ezek a versenyek kifejezetten ártanak a gyerekek egészségének és önbecsülésének, ám sok szülő a nyeremény reményében ügyet sem vet arra, mekkora károkat okoz gyermekében.

Forrás: life.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
Némelyik kislány úgy néz ki mint egy kiszuperált k...va. A szülők el sem tudják képzelni mekkora kárt okoznak a gyermek önbecsülésének stb...
sza
Az én kisfiamat is vinni akarták " modellnek " , de még a fényképét sem engedtem hogy betegyék valamely újságba...
szöszmösz
Kimeríti a kiskorú veszélyeztetése fogalmát.
A Tündik bündije
Évek óta mondom, hogy az ilyen szépségverseny egy igazi pedó-paradicsom, ahol sorban állnak a gyerekekre izguló rejszmatyik. A kedves szülőket pedig addig kellene pofozni, amíg helyre nem jön az agyukban a zárlat.
soler
@A Tündik bündije: De milyen jól járnak a pedikűrösök, fodrászok, kellékesek! Megéri fenntartani ezt a bizniszt.
Zsoel
@A Tündik bündije: Nem vagyok pszichológus, nem értek a pedofilok lélekrajzához, de szerintem ők pont az után a tiszta gyermeki báj után sóvárognak, ami a címben emlegetett gyerekek megjelenéséből hiányzik, mert valamilyen fejlődésbeli defektus miatt lélekben ők is örökre gyermekek maradtak (csak ugye, testileg mégiscsak felnővén, a szexuális ösztön már megjelenik a viselkedésükben, ezért belekeverik az érzelmeik közé, mivel képtelenek arra, hogy felnőtt emberekkel építsenek ki egészséges párkapcsolatokat).
Az ilyen "gyermekszépségversenyek" résztvevői viszont nem gyerekek, hanem kisminkelt, felöltöztetett, sztájlisztok által "megcsinált" miniatűr k...ák. Amiről természetesen nem a gyerekek maguk tehetnek, hanem az idióta anyáik, akik a saját beteges bizonyítási sikerkényszerüket a lányaikra próbálják kivetíteni, és rajtuk keresztül akarnak azzá lenni, amik végül is nem lettek... Ez aztán, ahogy már írták, nagy valószínűséggel rengeteg későbbi önértékelési zavarhoz vezet majd a gyermekeknél. Ugyanezért én 14 éves életkor alatt betiltanám a szépségversenyeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok