Geszti Pétert az X-Faktor mentoraként arra kérték fel, hogy őszintén mondja el véleményét a versenyzőknek. Ám arra ő sem számított, hogy Zámbó Krisztián hangját, előadását, dalválasztását kritizálva ekkora ellenszenvet vív ki a Jimmy-rajongóknál.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sóher
Gesztinek biztosan a Jimmy az ellensége volt ,vagy nem tudta elviselni hogy ő tudott énekeln,i és a fián áll bosszút!
coyote3
Ez tényleg egy hihetetlenül fontos dolog.
jameska
Na persze... nem azért mert nem tud énekelni...
Dr plágium
Szerintem pedig azért teljesít rosszul mert nincs se hangja, se tehetsége!
honeykiss
Nem vagyok Jimmy rajongó...de valamit nem értek...sok szuaré énekest hallottunk már különböző műsorokban, de azért mert ez a gyerek a Jimmy fia, miért ne próbálhatná ki magát,mint az a sok kutyaütő...az tény,hogy nem azért jut tovább,mert jól énekel, hanem azért mert az apja rajongó tábora tovább juttatja meg ne adj Isten van akinek bejön, de ez is az Ő hibája?...én nem lennék a helyébe...most lehet engem is utálni:((((
jameska
@honeykiss: Értem, amit írsz, és van is benne igazság. Kipróbálhatja magát... csak attól még nem igazán tehetséges. Ő próbálja MEG tanulni az éneklést, de pl. Oláh Gergő tehetséges. Ez a különbség. A tavalyi és a tavaly előtti szériához képest az idei elég gyenge felhozatal volt, messze jó alatt teljesít a szereplők jelentős része.
Az, hogy hol végez... csak a jó Istenke tudja :-)))
Viszont, ha megnyeretik vele a versenyt a Jimmy rajongók, azzal nagyon nem tudnék egyet érteni. Mert messze nem ő a legjobb. Ő nem nagyon jó, nem érdekes, nem kiemelkedő szereplője ennek a sorozatnak, leginkább csak valakinek a fia.
Meglátjuk, mi lesz a vége :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.