Katolikusok hatalmas tömegei zarándokolnak egy malajziai kórházhoz, hogy egy pillantást vethessenek az egyik ablakon kirajzolódó Szűz Máriára.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sonderkommando
Ha a hülyeségtől biciklizni lehetne, ezek az emberek kontrázva hasítanának felfelé a Mount Everestre!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@Dulcinea: Hát persze, úgyis régi vágyam volt november közepén a Bükk tetején lófrálni, 300 km-re az otthonomtól. :P
Dulcinea
@Zsoel: Már megint megölted a bulit...jaj de olyan vagy!:)) És igen tekintettel a kellemes időre nagyon is jó a Bükk tetején lófrálni!:))
Zsoel
@Dulcinea: Akkor összekötném a kellemest a hasznossal. :P
csikknorisz
Még annyit, hogy a térség lakóival (malájokkal, indonézekkel) roppant értelmesen el lehet dumálgatni a világhálón, ezt még csetelős korszakomból tudom. Vallási dolgainkat viszont ne vetítsük ki rájuk, nem vevők rá. Más kultúra, mások az ünnepeik, stb. Kívántam már indonéznek boldog karácsonyt, erre azt válaszolta: bocs, de én muszlim vagyok. Emiatt nem is nehezteltem meg rá, én is hasonlóképpen reagálnék, ha pl. boldog Hanukát kívánna valaki. Mások vagyunk, ez így is van jól. Ne akarja egyik vallás sem a maga képére formálni a világot. De egy ember, sőt, egy ország sem. Különben a világ odabasz, aztán azon kapjuk magunkat, hogy késő már az egyetértésre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.