Szerelmes lettem egy férfiba, én 35 éves múltam, ő 43 éves. Azt hittem, hogy már nem érzem ezt soha, mert a férjemtől nagyon csúnyán, sok veszekedéssel váltam el, megcsalt engem, nem is egyszer. Azt gondoltam, hogy nem lesz többet férfi, akiben megbíznék. De akkor jött János, és kitartóan, kedvesen udvarolt. Vele egészen más, nyugodt, gyengéd férfi, nem akart ajtóstól a házba rohanni, hagyott nekem időt, hogy megszerethessem.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
Rizikós bármit teszel...ha nem hisz neked a manus akkor nem szeret igazán...lépj le...lassan majd rájön apuci,hogy lánya egy kis rafkó...
Kutyafüle
egy 18 éves lány ,már szinte felnőtt nő, eddig csak ő birtokolta az apját. Benned a vetélytársat látja, azt, hogy el akarod venni tőle apucit, és ezután nem ő lesz a szeretett "béby". Mindent el fog követni, hogy borsot törjön az orrod alá, és hazudni is fog, ha nem vagy elég ügyes, bizony nagyon megkeserítheti a kapcsolatotokat. Juj, és ez a közös bébi, ez csak olaj a tűzre! Még téged sem fogad el, hát még egy kistesót, aki végképp kiűzi a helyéről.:)) Nagyon türelmesnek kell lenned. Valamiben próbáld meg szövetségesnek megnyerni, el kell nyerned a bizalmát. Kérd ki a véleményét minden döntésed előtt, lássa, hogy partner vagy, és nem ellenség!
Kutasd ki milyen zene érdekli, vagy milyen fiú a zsánere. Nőcis dolgokban a nők partnerek tudnak lenni.
Ha kell a pasi, nyerd meg a lányát:))
Pilóta
"Nem merem szidni az apjának, mert félek, hogy ezzel csak rontok a helyzeten."
--- Ne is szidd!
--- Így védi az apját Tőled.
--- ... és azt hiszem, meg is védi:-)
Január
Amikor valaki társul választ egy volt "családos" embert azzal a családját is elveszi. A család problémái is csapódnak rajta, teljesen mindegy, hogy oka-e volt a "család" felbomlásának vagy sem. A gyerekek bizony ellenérzéssel fogadják, csak a nagy türelem segíthet az új társ részéről, ami egyáltalán nem lesz hosszútávon könnyű dolog.
Horizont és Kutyafüle nagyon jól rávilágított a helyzetre.
Könnyebb dolga akkor lesz az új társnak, ha a gyermeket leköti majd a saját élete, de az ekkor jelentkező problémák - ha a gyerek szalad velük az apjához - az új társ problémái is lesznek. Ezzel a későbbiekben is számolni kell.
Legfeljebb, ha messze laknak majd egymástól a távolság jelenthet némi lazítást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.