Magyarország—Szaúd-Arábia — Szaúd-arábiai milliárdosok és Magyarország között közvetít Farkas Bertalan (63), az első magyar űrhajós. Noha 32 év is eltelt már azóta, hogy a világűrben járt, még mindig visszavágyik, de egy perce sincs unatkozni.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
@sziráki ágnes: Hi-hi... Arab tökét nyalogat(ja):)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
@Horizont: Ezt az ittas vezetéses sztorit nem tudtam, de gugli barátunknál megnézem:)
sza
@Horizont: Nem vagyok tanárnő! :-) Szigorú se nagyon! :-) Jó tudni hogy még él! Látod ők megtehették volna hogy megéljenek a népszerűségükből mégsem tették!
sza
@Horizont: Rosszul , sose írtam ilyet mert nem vagyok az. Iskolában dolgozom az igaz de szakácsként! :-)))
sza
@Horizont: Aszonnyák...:-) De hidd el néha már unom. Teljesen másként kell egy ételt elkészíteni nagyüzemi konyhán mint otthon. Most 800 - 850 főre főzünk, ebből 750 gyerek. Nem egy könnyű munka, de ez van! :-)) Bocs de most mennem kell a suliba! :-)
sza
@Horizont: Ó azért meghajolni nem kell...:-)))
sza
@Horizont: Néha reggel nekem is nehéz elblattyogni a fürdőbe... Amikor meg becsípődött a derekam a két lány megkérdezte: mi van anya brékelsz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.