Én tulajdonképpen nem tanácsot kérek, csak szeretném leírni a történetemet, hogy mások is okulhassanak belőle. A "messziről jött ember azt mond, amit akar" mondás nagyon igaznak bizonyult az én esetemben. Kozmetikus vagyok. Egy üzletben béreltem helyet magamnak, és lassan, de biztosan elkezdtem felépíteni a vendégkörömet. Saját üzletet akartam bérelni, mert kezdett összegyűlni a pénzem. Egy nap a barátnőimmel egy török étteremben ebédeltünk, és a terveimről beszélgettünk. Egy nagyon jóképű pincérnek fizettünk, aki rögtön megtetszett. Kedvelem a sötét hajú, sötét bőrű pasikat, sosem volt szőke barátom, ez a fiú pedig tipkusan az esetem volt. Egymásra mosolyogtunk, aztán amikor kifelé mentünk, utánunk jött, és elkérte a számomat.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Te liba! Nem irigylem a férjedet. Hogy tudtál hozzámenni amikor még mindig egy bűnözőt szeretsz aki ráadásul kifosztott?
ila51
Hoppá , rám is rám mosolygott ma egy gyémántszemű a kínai piacon , de én ellenálltam :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.