párom nagyon jóképű férfi, tényleg tipikus szép férfi, a teste kisportolt, ízléseses öltözik, saját kisvállalkozása van, ami nagyon jól megy, még ebben a nehéz időben is, szóval maga a tökély. Én átlagos külsejű nő vagyok, semmi különös, nem valami szuper az alakom, sőt, van jó kis súlyfeleslegem, az arcom is legfeljebb helyes, nem vagyok nagyon humoros, vagy szellemes sem. Mégis engem választott, amikor a barátnőmmel, aki bombacsaj, összeismerkedtünk vele egy szórakozóhelyen. A barátnőm egyből nyomult rá, de a barátomnak nem kellett, egész este velem flörtölt, velem beszélgetett. Láttam a barátnőmön, hogy nem érti ugyan, de elfogadja a tényt, hogy kivételesen nem érte vadul meg egy pasi.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mami48
Sajnállak, mert valószínűleg tényleg te vagy a könnyebb megoldás a pasinak. Most vagy nem gondolsz rá, hogy te csak a szamár szerepét töltöd be, vagy keresel egy olyat, akiről tudod száz százalékig, hogy igazán tetszel neki, és igazán szeret.Aztán meg az is lehet, hogy képzelődsz, és a srácnak tényleg te jössz be, mit lehet azt tudni, mit gondol egy pasas? Lehet, hogy neki a husis csajok jobban tetszenek. Nem egy ilyen pasi van ám, hála istennek! :)
Kutyafüle
Hát döntened kell, hogy mi kell neked? a tökély? vagy a tök-kéj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.