Ezek a finom sós kekszek akár egy hónapig is elállnak megfelelő körülmények között egy kekszes dobozban. A rozmaring helyett ízesíthetjük kakukkfűvel is. Hozzávalók: 1/2 csésze vaj, langyosan 1/2 teáskanál finomra reszelt citromhéj 1 tojás sárgája 3 evőkanál tejszín 1/2 csésze plusz 6 evőkanál liszt ¾ csésze finomra reszelt parmezán sajt 1 evőkanál cukor (opcionális) 2 evőkanál friss rozmaring, finomra vágott 1 teáskanál tengeri só frissen őrölt szerecsendió 1 evőkanál olívaolaj
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás