Mezítlábas hajléktalannak ajándékozott meleg csizmát és zoknit egy rendőr az Egyesült Államokban, aminek véletlen tanúja volt egy fotózó turista. A fénykép a világhálón kirobbanó siker lett, a koldus viszont azóta megint mezítláb járja az utcákat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
@entero: Na mi van ? Csak nem a napkitörésre vagy frontérzékeny ! :)
entero
@honeykiss: Piára meg cigire még annak sem adnék pénzt aki könyörögne érte. Ha egy hajléktalan nem fogadja el az ételt vagy a ruhát annak csak ezekre kellhet.
entero
@profon: Nem hiszem, csak nem először inzultál már Stephen King...:-))
profon
@entero: Jómagam kedvelem, már csak a név választás miatt is :))
nola
@entero: ha valaki ilyen helyzetben van, nem hiszem, hogy el lehetne ítélni azért, mert az italt választja az étel helyett. a teljes kilátástalanság elviselhetetlenebb lehet lelkileg, mint az éhség fizikailag...
honeykiss
@entero: a nyomort számukra könnyebb elviselni bodultan,mint józanul...ezeknek az embereknek a szervezetük és a lelkük sem úgy működok,mint egy normálé... "NE ITÉLJ,HOGY NE ITÉLTESS !"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.