A földi életnek vége, Atlantisz kiemelkedik az óceánból és talán életre is kel - mondják egyesek. Sokan kutatták már a maja civilizációt, sokan könyvet is írtak róluk, de kettős naptárukat, a jóslataikat, az emberek sorsáról még nem sikerült megfejteni. Ez a nép kiváló volt a csillagászatban, építészetben. Olyan templomokat építettek, amelyek egyben csillagvizsgálóként is szolgáltak. Leginkább a Merkúr, Vénusz, Mars, Jupiter és a Fiastyúk mozgása volt számukra érdekes.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Én hülye meg megvettem a jövő évi naptárt! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vezekelek
@dubitus: "Úgy látszik, az emberi elme fejlődése átlépte ezt a határt."
Meg sem közelíti!
qxy
Bolond lenne ki emelkedni Atlantisz. Mert ha volt , mert volt ott bizony igen csak okos emberek voltak. oszt ha vége mindennek minek neki kibujni? ? minek a tudás? hát itt a vég. Vagy a kezdet? Nem tudom de Pataki se hisz benne mert a koncertje a világvége után van. Ez meg " ciki" Ja, és azt mondja nem lesz a pénznek értéke. akkor miért nem ingyen vannak a jegyek.! ! Maaaargit!!! Nooormááális???
qxy
Rég volt ilyen jó hangulat itt a Prpin. nagyon jók a hozzászólások . nevetek mint áálat a nejem meg néz, hogy nyomkodom a billentyűt és nagyot nevetek. Mivan? ? ? csikizi az ujjadat a billentyűűűű?
honeykiss
Remélem 21.-én itt lesztek a Propin !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok