Gattyán György, az erotikus weboldalakkal befutott informatikai vállalkozó tízmillió forintot, 38 percnyi jövedelmét fizette be az adósságcsökkentő alapba. A dúsgazdag magyarok közül alig van, aki követné példáját.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
@leszúrt rittberger: Ezért adom én inkább egyenesesen a beteg gyerekek részére. Ki tudja az államon keresztül hol köt ki a pénz. Már én sem vagyok biztos semmiben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atha
Íme a Gattyán vállalat "hónap dolgozói".
Azért lehetett volna bőkezűbb...38 perc. Cöccö...
Aki a feleslegéből ad, az nem ad.
leszúrt rittberger
"A legutóbbi befizető egyébként Rédly Elemér plébános, az alap ötletgazdája volt, aki most is egymillió forintot ajánlott fel az alapnak"
"most is"
Honnan van egy plébánosnak rendszeresen 1 milliója adakozni? Hovatovább mit is dolgozik egy plébános? És ha van is ennyije, nincs az egyházánál olyan szegény rászoruló család, akik között szétoszthatná, hogy mindenképpen Orbánékat kell tömni?

Agyhalott ez az ország, meg is érdemlik, hogy kifosszák még legutolsó jó szándékúakat is.
entero
@leszúrt rittberger: Ezért adom én inkább egyenesesen a beteg gyerekek részére. Ki tudja az államon keresztül hol köt ki a pénz. Már én sem vagyok biztos semmiben.
bakegya
Erkölcstelen és zavarbaejtő ezzel példálózni a becsületesen megfelelő tartással élő magyar állampolgárnak!-inzultáció.
leszúrt rittberger
@bakegya: Miért? Széchenyi is adományozott, meg "kultúrállamokban" alapvető, hogy a tehetősek jótékonykodjanak. A baj azzal van, hogy feneketlen kútba szórt pénz...
Pilóta
@Horizont: 22:28
Nem sok, de ugye ott van még az a qrva állam is:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.