"Mit tett ezért az országért és ezért a népért Kiszel Tünde, hogy mi állandóan meghívjuk?" - legutóbb ezzel a kérdéssel haragította magára a naptárdívát Vujity Tvrtko. A TV2 műsorvezetője már többször került konfliktusba Tüncivel, de ilyen nagy botrány még sosem keveredett körülöttük.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Stephen Hawking
Joseph Pulitzer-emlékdíj, (1992)
Hemingway-díj,
TV2 Nívódíj,
Magyar Köztársaság Honvédelmi Érdemkereszt első tagozata,
Pethő Tibor-emlékérem, (1998)
Szegő Tamás-díj,
Magyar Vöröskereszt Médianagydíja
Széchenyi Ödön Díj
Magyar Szóvivők Szövetségének Sajtónagydíja, 2012

Na, ezek nem Kiszel Tünde díjai!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@adrenalink: Igazából ez az utolsó mondatodat nem tudom értelmezni, mit értsek alatta? De hogy jön most ide a Kárász Robi?
adrenalink
@Kutyafüle: Kárász? Úszva.:))) Egyébként sehogy, csak a tegnap 08:23-as hsz-em ugrott be, ahol Szita Bencét említettem.
Az utolsó mondat másképpen: van az a pénz, amiért korpásodik az ember haja... Ha nem tetszenek a riportalanyok, akkor csináljon önálló műsort, és oda neki tetsző embereket hív meg.
Kutyafüle
@Horizont: Tudod, a TV2 nem tartozik a kedvenceim közzé, mert egy valódi szennycsatorna, tele bulvárhírekkel, a múlt reggel 10 percet kapott a műsorból Soma gésa, a hülyeségeivel, ugyanakkor egy értelmes fazon mindössze 2 percet.
Azt valójában én sem tudom, miért itt dolgozik a V T: nyílván nem velem fogja ezt megbeszélni. Engem az akaszt ki általában, hogy vannak olyan emberek, akik magasan felülteljesítenek az átlagon, nem kevés éjszakájuk megy rá, és ezt az emberek elintézik egy epés megjegyzéssel, mintha az semmi volna. De persze az átlag ember átlagosan él, semmi pluszt nem lehet tőle várni, csak örökké azon sápítozik, hogy a másiknak mér annyi? Azt a boga úristennek sem éri fel ésszel, hogy valamit tenni kéne.:((
Kutyafüle
@Horizont: Így van! ez is igaz, ez az az érem másik oldala. Mint ahogyan az is igaz, hogy azt a szerkesztők már előre tudják, melyik cikk hozza a sok kommentet, hiszen ez a lényege.
Balekosz egy évig uralta a monitort, Győzike hőstettei még mindíg meghozzák a 80 kommentet, mert mindenki harap a témára.:))
Gyarlók vagyunk mi emberek:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.