Az egyik pesti bevásárlóközpont megújulása alkalmából adott félórás koncertet Tóth Gabi. Az énekesnő ezen az eseményen mutatta meg először nagyobb nyilvánosság előtt új, hosszú barna haját.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR.somosi
Végre elmondhatom a véleményem, Gabiról. Szánalmas külső, ordenáré hang. Nem énekel hanem ordibál.Ha valaki erre a jelenségre ugrik az meg is érdemli. Ebben az országban ezek a celebek tartják nevetségesen a béka segge alatt a popkultúrát .
Annyira nem mennek el az emberek a koncertjükre , hogy ők mennek fellépni oda ahol amúgy is sok az ember. Bevásárlóközpont ?! Mi van?! Nem emlékszem Madonna mikor lépett fel utoljára bevásárlóközpontban...vagy Sting...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
@csa-csa: Nekem a valódi hajból készült pótlás is paróka. És az a tény, hogy a fejbőréhez ragasztották, vagy a 10 milliméteres hajához ultrahangozták hozzá, az teljesen mindegy...
Atesz30
Szerintem a PinkCopy sokkal szarabb volt mint ez a haj.
tobias25
A kep jol sikerult:Csak akit abrazolni szeretne az egy NAGY senki es mindeg is az volt.Szegyen az Orszagra,hogy meg ezek a semmiert jol elnek,sokan nyomorognak.Boldog Karacsonyt a nyomorgoknak,Ezekkel a SENKIKKEL a gyarakba harom muszakba,vagy a Viktorka seggetnyalni!!!
DR.somosi
@sziráki ágnes: vízben van a gyökere...
sza
@DR.somosi: Ja , gyökerezteti? Hogy ez nekem nem jutott eszembe! :-) Lehet hogy tesz a fejvízébe gyökereztető szert is... , én használok amikor virágokat gyökereztetek, mert hamarabb ki gyökereznek. :-) ( Nem a fejvizembe) :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok