Eljárást indított a Scotland Yard annak a két ausztrál rádiós lemezlovasnak az ügyében, akik a brit uralkodónak és fiának kiadva magukat bizalmas orvosi információhoz jutottak Vilmos herceg várandós feleségének állapotáról a hercegnőt kezelő londoni kórház megtévesztett személyzetétől.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Bizony benne vannak jócskán a nővér halálában, ha nem is közvetlenül. Minimum az lenne, ha a nővér családját anyagilag kárpótolnák, de ez is sovány vigasz lenne, mert egy Édesanyát pótolni nem lehet. /Mindegy hány évesek a gyermekei./
Aztán pedig egy büntetőeljárás is indokolt lenne, mert, amit csináltak kész átverés volt, ami egy ember halálát hozta magával.
csa-csa
Kirúgni a két szemétládát, a lány családjának óriási kártérítést fizettetni velük.!!!
Ettől ugyan a tényleg nem kapják vissza a lányukat, de akkor is jár nekik és kész! Legalább a temetési költséggel nem kell foglalkozniuk. És úgy egyáltalán! Nyilván orvosi kezelésekre lesz szükségük az pedig horribilis pénzbe kerül. Fizessenek csak!!!
Na és mindenféle az összes létező rádióból és mindenféle médiából örökre kitiltani.
Csak hogy megtanulja ez a két tetű hogy nem játszunk mások sorsával, életével!!
batukán
Ez a két szemét, mindenre képes volt, na akkor a bíróság is legyen mindenre képesnek...
Rézangyal
Egyáltalán hogy jönnek ahhoz, hogy kiadják magukat magas rangú személyeknek? Nagy pofátlanság kellett ehhez. A másik oldalról viszont szerintem az udvar is hibás! Nem tettek semmiféle biztonsági intézkedést az ilyen esetleges incidens kivédésre???!!! Pedig a Katalint körülvevő érdeklődés nem csillapszik, sőőőt! Sok bárgyú ember azt hiszi, ő másmilyen nő csak azért, mert beházasodott a mézes piklibe. Tudniuk kellett volna felmérni a reális eshetőségeket! Igenis ők is hibásak a nővér öngyilkosságában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.