Jacintha családját kell sajnálni – mondja a brit politikus, Keith Vaz, aki szerint felháborító, hogy a tragédiát okozó bemondókat pszichológusok kezelik, miközben az ápolónő özvegyével és gyerekeivel alig törődnek.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Igen hülye volt szegényke! Emiatt megölni magát!!!???
Január
@gabrella: Nem tudjuk, hogy mit mondtak neki a főnökei, igaz Ők most letagadják, hogy szóltak volna. Aztán Ő egy bevándorló volt, aki örült, hogy munkát kapott. Ki tudja mivel ijesztettek rá?
Mindenesetre sokat elmond a dologról, hogy míg a rádiósokat pátyolgatják vigyáznak a - hófehér lelkükre - addig a családdal nem nagyon törődnek, holott egy családanya halt meg, és amint a képen látjuk, ezek a gyerekek, még nem felnőttek...
gabrella
@Január: Gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával a rádiósokat megvádolni! Persze, igazad van a kórházat is le kell nyomozni!
Január
Még egy dolog. Az ápolónő nem kommunikációs szakember. Kioktatták-e vajon kinek és mit is mondhatnak.
Ha azt nézzük a királyi család ilyenformán különleges elbánást igényel, tudta-e azt egy "mezei" ápolónő? Csak a főnökeinek annyit kellett volna mondani, hogy bárki érdeklődik, hozzájuk kapcsolják, és nem történik ez meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.