Egy szicíliai kislánynál, akit Delizia Cirollinak hívtak, a gyerekeknél leggyakoribb, áttétes rákos megbetegedést állapított meg az orvos. A gyereknek a térdénél indult a fájdalom. Amikor kiderül a rettenetes kór, a kislány édesanyjával együtt elzarándokolt Lourdes-ba, de ezután sajnos semmilyen javulást nem fedeztek fel rajta, tehát eredménytelennek tűnt a zarándoklat. Közben orvosi kezelésben nem részesült. Ám egy kis idő elteltével a kislány talpra állt, és nem érezte a fájdalmat a lábában. Újabb vizsgálatoknak vetették alá, és a röntgenfelvételeken az látszott, hogy a daganat eltűnt, mintha soha nem is létezett volna.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkorszak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libabor
Van egy csomó dolog a világon, amiről fingjuk sincs a tudósoknak. Rengeteg mindent nem ismerünk. Miközben új fajokat fedeznek fel a világon évről évre, el lehet utasítani a "csodát"? Attól, hogy valamit nem ismerünk, még létezhet, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.