Egy éjszakai büfében csillapította éhségét Orbán Viktor a pénteki brüsszeli EU-csúcs végén - derül ki a szombati Blikk fotókkal illusztrált beszámolójából, amely szerint a magyar miniszterelnök a belga főváros belvárosában hajnalban, Szijjártó Péter társaságában kereste fel a török kebabost, ahol elfogyasztott egy méretes - idehaza minden formájában csak gyrosnak hívott - szendvicset. Orbán a beszámoló szerint még kollégáit is meghívta. A Blikkből az is kiderül, hogy Orbán Viktor csípős szósszal kérte a szendvicset, szerinte ugyanis úgy az igazi, valamint az is, hogy török joghurtos italt, ajrant fogyasztott hozzá. Szijjártó Péter ugyanazt kérte, amit főnöke.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Ugye milyen sz@r dolog, Miniszterelnök Uraság, ha az ember éhes...?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
A Torgyán-féle pacalpörkölt gyorsítóval hazáig röpítette volna - a diáksereg már várja! :))
silber13
Viktor bácsi! Tess mán megmondni, azokat a felfalt izéket ki tetszett-é fizetni, saját pízbűl, vagy majd közpízből lesz rendeződve a számla, jó szokás szerint?
A Tündik bündije
@scandináv: Sőt, előtte valószínűleg még meg is kérdezte, hogy "viki nagyságos-méltóságos bá' csókolom a kezét, én mostan éhes vagyok, mit tetszik gondolni?"
scandináv
@A Tündik bündije: Így történhetett :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.