Brüsszel ‒ Borzasztóan kimerítő volt a csúcs, megéheztem, úgy éreztem, muszáj ennem valamit, kerestünk egy éjszakai büfét – mondta Orbán Viktor, miután elfogyasztott egy hatalmas török szendvicset péntek hajnalban, Brüsszel belvárosában.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
@entero: Miért ne írná meg az általad említett "Nagy Barna Hadműveletet" a Blikk?
A propin mi is értesülünk az éppen aktuális hasmarsodról:)
adsl70
@kerék: nem jól látod magyarország elkötelezett a zöld technoligia alakmazásában. Első emberünk becsületesen szemlélteti a " bio.." akár nem hagyományos felhasználását...
musicnummer1
Ahogy a cikkben megjelent, a csipös kebab után még egy török aludtejet is megivott...Na ettöl lehet csak tisztességesen éjszaka befosni !!! Szogyártó meg követte...reméljük nem csak 1 WC volt...:)
entero
@yazo64: Ez igaz, tegnap a gyerekek hánytak, ma hasmenésük volt, én meg most kezdek szarul lenni...:-)) A gyerek közösség csodás világa...
kkalman
Úgy megnyugodtam, hogy nem korgó gyomorral kellett neki és kíséretének az egész napos "kemény munka" után. Még lefogyott volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.