Keresztes Ildikó huszonöt év közös életet és ötévnyi házasságot zárt le. Nincs komoly baja az erősebbik nem tagjaival, csupán az évek alatt rájött arra, hogy a nők és a férfiak valamiért egyre nehezebben jönnek ki egymással. Az énekesnő a Like magazinnak elmondta véleményét arról, hogy szerinte manapság miért fut zátonyra olyan sok kapcsolat.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
Nehéz eldönteni, hogy valaki ilyenkor a saját kudarcait vetíti-e ki a társadalomra ezzel akár tudatosan, akár tudat, így mentegetve a saját sikertelenségét (ez a tipikus "mind egyforma" effektus), vagy valóban rátapint a lényegre, de ezzel olyan nehéz szembenézni a nagy többségnek, hogy maga a társadalom bélyegzi meg a másikat azzal, hogy csupán általánosít.
Megjegyzem, egyáltalán nem mondott nagy hülyeséget, manapság a környezetemben is mintha sokkal több lenne az egyedülálló, és a zátonyra futott kapcsolattal bíró, mint 10-20 éve. És ez nem csak az én korosztályomon látszik, de nagyjából 18-20-tól felfelé mostanság nagyon sok mindenkin.
musicnummer1
@A Tündik bündije: Tudod, mindenki a saját sorsának a kovácsa, és mindenki a saját kárán tanul...
keresztapa
Szerintem a baj ott kezdődött, hogy csak szex -nek éltek, nem egymásért.
Pilóta
@A Tündik bündije: 15:31
"... akár tudatosan, akár tudat, így mentegetve ... "
Pilóta
@A Tündik bündije: 15:58
Éreztem:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.