Az első élő adásban már elhúzott Oláh Gergő, minden héten ő kapta a legtöbb voksot, úgyhogy azon kevesek, akik látták az arányokat, már tíz hete sejthették, hogy ki nyer a végén - hacsak nem ront sorozatosan. Az alábbi táblázat szerint már az első élő adástól kezdve lehetett sejteni, hogy Oláh Gergő nyeri az X-Faktor harmadik szériáját, hangi adottságok tekintetében a mezőny fölé nőtt, megvolt nála a tehetség, de a sanyarú szociális háttér is, ami sok tévézőt szavazásra ösztökél, és közben szerényen, szorgosan, rokonszenvesen csinálta végig a tíz hetet, tizenegy élő adást. Ő már az első élő show alatt 30 százalék fölött volt, miközben a riválisok java tíz alatt maradt - ekkor már sejthette a szűk vezetés, hogy számolni kell vele a fináléban. Ott, ahol majdnem beérte őt Antal Timi, aki közel 12 százalékkal kezdett, a 4. és 5. adásban gyengébben szerepelt, de aztán fokozatosan javult.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SELIG
@musicnummer1: Volt szerencsém részt venni még az "átkosban" egy országos zenei fesztiválon zenészként. Mikor mi vártunk a színpad mögött, mert mi voltunk a következő zenekar, az egyik szervező, meg a zsűri egyik tagja, odament az üdvöske zenekar vezetőjéhez, mert azok akkor jöttek le a színpadról, akkor kérte el az adataikat az eredményhirdetéshez. Sajnos mi meghallottuk. Megkérdeztük a zenekart, hogy mi ez az egész?
Cinikusan annyit mondott: -Ez van!
Mi voltunk kábé középen a fellépő zenekarok közül. Durván a fele még nem is játszott.

Úgyhogy ez így ment.
Azután soha nem hallottuk azt a zenekart sehol sem. De a tagok máshol még most is játszanak.
musicnummer1
@SELIG: Egy cipöben járunk, kedves zenész Barátom...én (65) még most játszom
zongorán, néha zenész barátaimmal együtt...és " örömzene",mi vagyunk a közönségért, a táncolókért...a maiak áram nélkül halottak...
SELIG
@musicnummer1: Én ma már csak más zenészeknek dolgozom (45), de azért néha előkerül a basszusgitár és akkor megszépül az élet :).
A lányom zongorázik. Remélem kitartó lesz. Hét éves, de nagyon ügyes, a tanár szerint is :).
ila51
Vagy itt van barátom , Nagy Sándor Endre és muzsikus társai ,
almalibre
@Mangu: Lehet, hogy el vagyok varázsolva, de őszintén sajnállak, hogy egy szórakoztató műsorban te a politikát látod. Azon jár az agyad, hogy a FIDESZ aktivisták küldik az SMS-t Adélra és Timire, a szocik Gergőre és persze a JOBBIK-osok nyilván Stone-ra. Micsoda összeesküvés, mindez a semmiért, mert ha miközben ezt teszik, nem verik a mellüket, hogy lám-lám, mi támogatjuk ezt az énekest, hogyan tudnák behajtani a politikai hasznot? Vagy úgy gondolod, valamelyik oldal pénzeli az X-faktort, hogy Gergő nyerjen? Mégis melyik oldal, és hol a nyereség? A politikusok stratégiája az lenne, hogy miután Gergő megnyeri a vetélkedőt, a magyarság megfelejtkezik a cigánybűnözésről? Ugyan már!
Ezen felül amit leírtál, nyilván igaz, nincs is miért vitatni…
Mangu
@almalibre: Én a szórakoztatást keresem, ott, ahol lehet. A politika teljesen átszővi élrtünket - nem lehet szabadulni tőle "takarítás" nélkül - vajon ki vállalkozik rá? Lásd Szörényi kiborulása, aki a rendszerváltás elött nem panaszkodhatott, rendszerváltás után kemény jobbos lett hírtelen (társaival összeveszve), majd nála is kidült a bili azon, ami ma folyik.
A politika pedig nem érdekel, mert tenni már nem tudok semmit, ami meg ma folyik az részben a mi "elcseszésünk", mert akkor, amikor tehettünk volna valamit, nem tettünk semmit, ami ide vezetett. Hogy is énekelte az ország ... langyos a sör, de nekünk így is jó!
Köszönöm észrevételed, talán a fiatalabb korosztálynál gondolat, cselekvés ébresztő lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok