Milliárdosok. Ők azok, akiket talán még a Jézuska is irigyel. Többségük itthon, szűk családi körben tölti a szentestét, és egyikük sem költ milliókat karácsonyi ajándékokra. Sőt! A neves borász, Szeremley Huba a Borsnak kijelentette: ők fát sem állítanak, s tervei szerint fogja a családját és elutaznak a tengerhez vagy a hegyekbe.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
"Több száz éhező várakozott ingyen ebédre december 22-én az óbudai Faluháznál: az ételosztásról megdöbbentő képeket közölt a szervező Ételt az Életért Alapítvány..."

Ha még mindig vallásos lennék, megvigasztalna az alábbi idézet a Bibliából:
„Könnyebb a tevének a tű fokán átmenni, hogynem a gazdagnak az Isten országába bejutni.” (Máté 19, 24)

Úgy tűnik, a magyar milliárdosok nem ismerik a bibliát. Vagy szarnak rá...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@kiskutyauto: Azért kissé túlzásokba estél.
entero
@Horizont: Nem tudok másként állni a dolgokhoz mint ahogyan én látom és gondolom. Szerintem te sem fogod kedvelni Orbánt csak azért mert én azt mondom az előző évek politikai hibáját akarja orvosolni. Világ életemben ragaszkodtam az álláspontjaimhoz, mindig kitartottam az iránt amiről azt gondoltam jó. Ezen nem akarok, és nem is tudok változtatni. Arra viszont törekszem hogy mindez kulturált formában történjék, nem úgy mint itt egyesek teszik, köztük sajnos Fideszes bohócok is, akik nem régiben csatlakoztak a fórumhoz. Ők követik némely ellenzéki kommentelő színvonalát, amit nem szabadna. Talán csak két ember volt akivel elszabadult a pokol, de tudod amit bizalmasan elmondok valakinek, azt nem szeretem ha kibeszélik a hátam mögött és támadnak. Egyébként mit árulsz, lehet hogy érdekel...:-))
kiskutyauto
@entero: Túlzás? Még eléggé lájtos voltam...
De értem; tehát szerinted az nem extrém hogy EGY NAP 100 000 ember pusztul el a bolygón a javak aránytalan elosztása az elbitorlás, azaz az elitizmus hatásai miatt... neked ez a csekély napi 100 000 kínhalállal meghaló nyomorgó nyomorult és még másik több milliárd nyomorog még belefér igaz... az nem túlzás szerinted igaz..?? Gondolom akkor te is a kivétele "jó gazdagok" féle "ember" vagy... ;)
dzurinda
@entero: "Ők követik némely ellenzéki kommentelő színvonalát, amit nem szabadna."

Linkeljek be egy két nagyon "színvonalas" Fideszes kommentet különböző oldalakról? :) Próbálod úgy beállítani, hogy a Fideszesek állandóan kulturált formában, higgadtan írogatnak, ezek a buta nem Fideszesek meg fröcsögnek.
Nakimaga
A Karácsony,családi ünnep!
Majd szilveszterkor ráznak ezek !
adrenalink
@entero: 23:54-re Miért kellene zarándokhellyé tenni a vállalkozásodat? Nem lehetne a Neten tájékozódni róla?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.