Nem sok áruházban találunk márványkandallót, az Il Bacio di Stile első szintje azonban ilyennel is szolgál Noha az eredeti tervek szerint már idén is minden valamirevaló magyar burzsuj az Il Bacio di Stilében várásolta volna meg karácsonyi ajándékát szeretteinek, jövőre már egészen biztosan innen szerezhetjük be betevő Valentinónkat. A megnyitóig persze még hosszú hónapok vannak hátra, az információk azonban lassan, de biztosan szivárognak a luxusáruházról. A márkák részleges listája után most belső látványterveket is közzétettek, időközben viszont egy olyan, a beruházáshoz kapcsolódó részlet is kiderült, aminek garantáltan nem fognak örülni az Oscar de la Renta estélyire pályázó rózsadombi úrihölgyek. [...] Bővebben!

Forrás: Burzsuj
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Lesz is rá fizetőképes kereslet, bár nem az IQ-ban gazdagok között.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@QQCSI: Ez régen történt , még kézi lottó sorsolás volt az ötösön. Közel lakott egy idős pár , és kérdezték a kisunokájukat mondjon számokat , mondja sorban de kis számokat , már az ötödiket nem azt tették , így lett négyesük. A kicsi csak kis számokat ismert még , ha megteszik az utolsót is ötösük lett volna.
QQCSI
@ila51: No, azért az finoman szólva is bosszantana, ha mondjuk az ötödik szám pont mellette lenne annak, amit játszottam.

Megint új avatar, (akarom mondani zivatar), Hölgyem?
ila51
apropó , ma szemembe ötlött egy PC bolt homlokzatán / kézpénz / ,na ugye inkább készpénz ez a Baros utcán van közel a Horváth Mihály térhez , tartósan felfestve
ila51
@QQCSI: ez a nyáron készült a szobában , csak kiraktam a szabadba

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.