Fényárral emlékezik szeretteire idén karácsonykor Medveczky Ilona. Boldogságot, elégedettséget jelképeznek a villódzó fényfüzérek, pedig a művésznő számára már egészen másról szól a karácsony. Az emlékezésről és a kínzó magányról. Társa, Richárd három évvel ezelőtti halála óta először díszítette fel házát karácsonyra Medveczky Ilona. A művésznő a csillogó-villogó dekoráción kívül nyolc karácsonyfát állított házába. "Én már mindenkit elvesztettem, akit csak szerettem - mesélte a Storynak a művésznő. - A karácsony számomra az egyedüllétet, az elmúlást és a boldogtalanságot jelenti már. Amióta Richárdot elvesztettem, nem vettem elő az égőket, de most úgy éreztem, hogy a sok fénnyel méltó módon tudok emlékezni rá. Huszonöt évig éltünk együtt, és máig képtelen vagyok feldolgozni a halálát. Néha úgy érzem, mintha még mindig itt lenne velem. "

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Ilonán kívül, még sajnos nagyon sok idős, ember tölti egyedül magányosan, talán éhezve, fázva a karácsonyt! Mégsem panaszkodnak, hanem méltósággal viselik sorsukat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eva1950
Én biztos fix akárkitől hallottam a magánéletéről, emberből és szakmailag jeles, többet érdemelne, de ha tehetném, megmondanám Neki, hogy fájó a magány, rossz lehet egyedül karácsonyozni, fényben, pompában, de sokakat ismerek, akik a családdal körbe ülnek a Szent-Esti vacsoránál, s jobban egyedül van, vannak, mint a művésznő, de vigasztalja Őt az a tudat, ha otthon egyedül is volt, még sincs egyedül, sokan-sokan szeretik Őt. Ő sokat adott az embereknek, többet érdemelne.
eva1950
@sheabutterbody: miért baj az, hogy egy interjúra elmondja az érzéseit, azt amiben, ahogyan él, Ő letette már a lantot, kőkemény munkájával megszolgálta a megérdemelt pihenést, amiben él, miért baj, ha bánatos, s azt érzi, hogy fáj neki, nem siránkozik, a média teszi, ők forgatják ki lelkéből, írnak minden hülyeséget róla.
eva1950
@Feraj49: ez elég durva megnyilvánulás, kritizálni, elítélni ??? milyen alapon, honnan tudod, hogy nem szeretett volna gyermeket, ott van Ördög Nóra, kapott hideget, meleget, miközben évek óta azon dolgoztak, lombikbébi progr. hogy gyermeke lehessen, azt hiszitek aki nagy létszámú látszólag boldog családban él, hogy azoknak milyen jó ??? Vannak, ahol hitvány, semmire kellő gyerekek vannak, de vannak szülők, akiket nem minősítenék, de ők a nagy boldog család, akiket irigyelnek.
eva1950
@egyedül: Na pont Ő volt az a művész, aki adott, adott és adott. Meg élményt az embereknek, ezen keresztül sugározta a szeretetét. Egyáltalán látta Őt valaki a színpadon, na nem mostanában, hiszen már nem fiatal, megdolgozott érte, megérdemelne egy jobb életet, de az Ő korában sokan egyedül vannak.
eva1950
@egyedül: az természetes, hogy egy fiatal, v. nyugdíjas siránkozik??? Ő már megdolgozott mindenért, mit tegyen még, nem fiatal már, hova a fenébe menjen, mit tegyen magáért, ma már 40 évesek is öregek, nem kapnak állást??? Vagy adja el a házát a feje felől???
egyedül
@eva1950: Nem kell annyira sajnálni egyébként meg akinek ekkora palotája van az ne is sajnáltassa magát,nekem lakásom sincs akkor miről is beszél !Nagyon sok ember a feje felől elveszti a tetőt Önhibáján kívül!Van akinek gyógyszerre sem telik és ő is fizikálisan kemény munkával megdolgozott mindenért!
Én is be töltöttem a 62 évemet és csak a betegségemet meg a nyomoromat cipelem éveken át mégsem vagyok érzéketlen mások iránt !Erről csak ennyit kedves Éva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.