Úgy tűnik, mindenre hajlandók a nézők, csak, hogy Stohl Andrást megvédjék Vidnyánszky Attilától. A színész egyelőre titkolja, mi a terve, rajongói viszont azt akarják, hogy maradjon a Nemzetiben.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
@arvacska: 15:36
Te 5 óra alatt annyit alakítottál itt, kizárólag Stohl-ügyben, hogy én ezért felkínálnék neked egy jó szerepet:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csiga0771
Hölgyem ! Nincs annál szőrnyűbb amikor egy szülőnek a gyermekét kell temetnie.
Őszintén sajnálom. Most jön az a bizonyos : de ha Magyarországon normálisan működne az igazságszolgáltatás /Három csapás/ ez a "cserépedény" élete végéig a börtönben rohadna!!!
Uránbánya + Szívlapát hadd szóljon... Sz.Zsolt
sokanvagyunk
@arvacska: Ahogy itt elnézem, a "rajongói" szó enyhe túlzás (maximum 1 fő!). Itt senki nem a létező tehetségét, hanem a celebségbe hajló, emberi tartásának hiányát vetjük a szemére. Aki kábasága ellenére még az élettársának is át akarta passzolni a karambolt, majd eliszkolt onnan! Folytassam?... A Tenkes kapitánya!... - szegény Zenthe forog a sírjában! - Börtönből egyenesen a Nemzetibe? innen újra bevonulhat hamarosan?
A tehetség önmagában semmi, azzal élni kellene. Hibát hibára halmozott, a rajongótábora pedig egy kritikátlan, hasonszőrű törpe kisebbség.
silber13
@arvacska: Sajnálattal közlöm önnel, hogy én már akkor is szinházba járó lélek voltam, mikor még ön arra a bizonyos edényre sem tudott segítség nélkül ráülni. És, hogy hergeljem tovább, színész családból származom, a cívis városból. Ismerem tehát a színházak, színészek világát, jobban,mint gondolná! Ha pedig nem tud arabusul, kérem, ne dumáljon arabusul.Azt írja, soha nem lesz belőlem értelmes ember! Hááát... Szerencsére sokan cáfolják az állítását. És végül a stílusa miatt megjegyezném:
" Nekem a görény ne beszéljen illatról!"
arvacska
@csiga0771: tudok én mást is.De azt inkább nem írom le.
Egyébbként meg menj haza és kérjél apádtól két hatalmas pofont, hogy bunkó maradtál!!!
Vita részemről letárva, nem vitatkozom olyannal akinek az IQ-ja alacsony!!!
csiga0771
@arvacska: Másfél éve elhunyt, szegény. Tehát dugó van.
arvacska
@silber13: Akkor ön elég idős lehet!!!És mos ön használja azt a bizonyos edényt.Engem ön nem tud hergelni,biztosan jó volt művész gyerekének lenni.Én csak színpadról, és a Tv-ből ismerem őket.És úgy érzem nekem az a fontos amit egy egy előadás után kapok tőlük.Lehet más a véleményünk egy egy híres emberről.De mocskolni azért senkinek nincs joga!!!Az hogy én szeretem Stohl Andrást az az én dolgom.Persze elítélem, azt amit tett,de megkapta a büntetését,megfizetett érte.Amikor kijött, új lappal indult.Az hogy a Nemzetibe lép fel, egy dolog.Én idősen és betegen elmentem megnézni két előadást amiben fellépet.A véleményem nem változott, tehetséges színésznek tartom továbbra is.És hogy hergeljem,nagyon sajnálom hogy az RTL nem foglalkoztattja, mint műsorvezetöt.Mert ő abban is jó volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.