Úgy tűnik, mindenre hajlandók a nézők, csak, hogy Stohl Andrást megvédjék Vidnyánszky Attilától. A színész egyelőre titkolja, mi a terve, rajongói viszont azt akarják, hogy maradjon a Nemzetiben.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
@arvacska: 15:36
Te 5 óra alatt annyit alakítottál itt, kizárólag Stohl-ügyben, hogy én ezért felkínálnék neked egy jó szerepet:-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
atram
Valami határt Vidnyánszkinak is lehetne szabni, vagy Ő is szabhatna magának. Senki sem mindentudó!
X-ray
@atram: És egy ilyen magánéletű színésznek van helye a Nemzeti Színházban?
silber13
@atram: Annak a vágósúlyban lévő vizilónak nem lehet határt szabni.Ő egy párttámogatott zseniális!! Majd azt csinálja, mint egyéb direktorok, meghagyja státuszban, csak éppen szerepet nem ad neki.. És Stohl szép csendben elfelejtődik.
@X-ray: Ami a magánéletet illeti, nem sok köze van a színpadhoz. Neves színészeinkhez képest a Buci gyerek kezdő amatőr lenne a balhék frontján.Lehetne erről mesélni sokat...
csiga0771
Ennek a köcsögnek még most is a börtönben kellene rohadni. Nem attól lesz a nemzet szinésze, mert a Nemzetiben játszik.
sokanvagyunk
Mint a fenti példa is mutatja (08.31), van egy ilyen "rajongói kör" is - okkal-joggal -, ezzel is kellene számolni!
Egyébként nem is értem, miért nem előbb mozgósítottak barátai-rajongói, kiszabadíthatták volna a börtönből is...
csiga0771
@sokanvagyunk: köszönöm az iróniát...
sokanvagyunk
@csiga0771: Egyébként lehet, megoldódnak a gondjaik... - 'Két év börtön fenyegeti Stohlt"
silber13
@csiga0771: Ez az egy hetes Vekni ( na jó! Buci!) sohasem lesz a nemzet színésze, ahhoz nagyságrendekkel több kell.
keresztapa
A véleményem az erről a rajongó táborról, hogy azt az életmódot élik amit Stohl élt, és ez nekik természetes. Az ital és a drog elhomályosítja józanságukat, ködös látásmódjuk nem észleli a társadalom érték ítéletét, amiben az ő véleményük nem nyerő. A Nemzeti szó értelmezése nem lehet ital és drog használata, büntetett előélet, amit a nemzetnek ki kell dobni magából.
atram
@X-ray: Azért Alföldi sem egy szentéletű ember. Nagyon tehetségesnek tartom, de talán az ő sajátságos "problémáját" nem a Nemzeti SzÍnház dolga lenyomni az emberek torkán, - hogy stílusos legyek. Talán túl messzire ment.
atram
@silber13: Nem bántanám Vidnyánszkyt a külseje miatt és jó rendező is, csak talán túl "sok". Én bízom benne, hogy színészeket tehetségük alapján ítéli meg és akkor Stohl Andrásnak ott a helye. A többi meg majd kiderül...
lbs
Stohl valóban jó színész, de igen vitatható életvitellel.
Sajnos sztárolja a botránysajtó.
Persze lehet, hogy a BV, meg a bíróság megoldja a kérdést, mert van rá sansza, hogy újra bevarrják.
És nem biztos, hogy bent olyan körülmények fogadják, mint az első vendégszereplésekor...
bosszants
Az igazgató dolga eldönteni kivel akar dolgozni!
Nem tudok semmit Vidnyánszkyról, de adjuk már meg neki pont azt az esélyt amit Carter Doky magyar hangja megkapott!
Jó lenne ha az a qrva politika nem büfögne bele állandóan szakmai kérdésekbe.
Ez nem jó a színháznak és nem jó a közönségnek sem.
musicnummer1
A Nemzeti az Nemzeti, a BV pedig a Büntetésvégrehatás...Majd a Biróság eldönti ( remélhetöen jól) hogy hol kap a celeb föszerepet...lehet hogy bemegy tenoristaként és primadonna fuvolásként jön ki...esetleg egyfülü népi cserépedényként...bent van a pakliban...
arvacska
@X-ray: A müvészetnek, semmi köze a magánélethez.Stohl András igazán kíváló művész, és műsorvezető.Sőt ahogy hallottam kiválóan énekel!!!Ergo TEHETSÉGES!!!
Az tény hibázott, de megfizetett érte.Talán inkább békén kellene hagyni a magán életét, és arra figyelni amikor színpadon van!!!
Rengeteg színház van ha nem tetszik, hogy ott játszik,akkor ne menj oda.De Stohl inkább a Nemzetibe való művész, mint a fidesz seggét nyaló Vidnyánszki!!!
arvacska
@csiga0771: Te vagy a köcsög!!!Azért irigykedsz!!!
arvacska
@csiga0771: Te olyan sötét vagy mint az éjszaka!!!Stolh még nem a nemzet müvésze,de jó színész!!!Láttál már egyetlen előadást is amiben játszott???Vagy voltál egyáltalán már a Nemzetiben???
csiga0771
@arvacska: Csak ennyit tudsz...!? :-) :-) :-)
janikabácsi
Takarodjon a Nemzeti falai közül az senkiházi drogos, alkoholista fér.g. Fel kellene inkább akasztani, mintsem magasztalni. A sok hülyének aki isteníti azt kívánom hogy a gyerekeinek az a szemét kínálja a drogot.
csiga0771
arvacskam kellett neked ezt megint felhozni. Leköpném mint embert. Évekig tanulta hogy kell játszadozni a szemellenzősökkel, ebből él, van aki ezt elhiszi. Én nem !
arvacska
[janikabácsi] Először is hülye az aki a másikra írja!!!Ráadásul az IQ-a = 0,másodszor kívánom ha van akkor az ön gyermeke is haljon meg, mint az én lányom,tragikus balesetben.Két unokám maradt félárván és biztos vagyok benne , hogy Stohl soha nem adna nekik drogot!!!Kérem szégyelje el magát!!!
arvacska
@silber13: @csiga0771: Én tudok többet is:)) de azt nem szeretem, ha valaki úgy ír kommentet, hogy még a lábát sem tette be a Nemzetibe!!!
arvacska
@silber13: Önnek nem Buci hanem Stohl müvész ur!!!
arvacska
@csiga0771: köcsög???, miért ön is ott volt???
arvacska
@sokanvagyunk: még önre is sor kerülhet!!!
arvacska
@silber13: önből meg értelmes ember nem lesz soha!!!
arvacska
@keresztapa: Én nem iszom, nem drogozom!!!De tisztelem és szeretem Stohl Andrást!!!A látásomat meg a zöldhályog homályosaitja el még egy ideig.De őn egy gonosz lelkületü ember!!!44
janikabácsi
@arvacska: Roppant módon elszégyelltem magam ! Ha valaki annyi bűnt követett volna el mint az a szent stól(csak így ) akkor már a börtönök mélyén rothadna, na de az a szemét mindent megúszott a pénzével. A börtönből is hamar szabadult, az ígéreteit pedig azonnal elfelejtette mihelyt kinn volt. Hát uránbányába az ilyenekkel, nem pedig a Nemzetibe.
janikabácsi
@arvacska: Amugy pedig dögölj meg te ha már nekem ilyesmit kivántál. Jelentheted a moderátornak is ,nem érdekel.
Pilóta
@arvacska: 15:36
Te 5 óra alatt annyit alakítottál itt, kizárólag Stohl-ügyben, hogy én ezért felkínálnék neked egy jó szerepet:-)))
csiga0771
Hölgyem ! Nincs annál szőrnyűbb amikor egy szülőnek a gyermekét kell temetnie.
Őszintén sajnálom. Most jön az a bizonyos : de ha Magyarországon normálisan működne az igazságszolgáltatás /Három csapás/ ez a "cserépedény" élete végéig a börtönben rohadna!!!
Uránbánya + Szívlapát hadd szóljon... Sz.Zsolt
sokanvagyunk
@arvacska: Ahogy itt elnézem, a "rajongói" szó enyhe túlzás (maximum 1 fő!). Itt senki nem a létező tehetségét, hanem a celebségbe hajló, emberi tartásának hiányát vetjük a szemére. Aki kábasága ellenére még az élettársának is át akarta passzolni a karambolt, majd eliszkolt onnan! Folytassam?... A Tenkes kapitánya!... - szegény Zenthe forog a sírjában! - Börtönből egyenesen a Nemzetibe? innen újra bevonulhat hamarosan?
A tehetség önmagában semmi, azzal élni kellene. Hibát hibára halmozott, a rajongótábora pedig egy kritikátlan, hasonszőrű törpe kisebbség.
silber13
@arvacska: Sajnálattal közlöm önnel, hogy én már akkor is szinházba járó lélek voltam, mikor még ön arra a bizonyos edényre sem tudott segítség nélkül ráülni. És, hogy hergeljem tovább, színész családból származom, a cívis városból. Ismerem tehát a színházak, színészek világát, jobban,mint gondolná! Ha pedig nem tud arabusul, kérem, ne dumáljon arabusul.Azt írja, soha nem lesz belőlem értelmes ember! Hááát... Szerencsére sokan cáfolják az állítását. És végül a stílusa miatt megjegyezném:
" Nekem a görény ne beszéljen illatról!"
arvacska
@csiga0771: tudok én mást is.De azt inkább nem írom le.
Egyébbként meg menj haza és kérjél apádtól két hatalmas pofont, hogy bunkó maradtál!!!
Vita részemről letárva, nem vitatkozom olyannal akinek az IQ-ja alacsony!!!
csiga0771
@arvacska: Másfél éve elhunyt, szegény. Tehát dugó van.
arvacska
@silber13: Akkor ön elég idős lehet!!!És mos ön használja azt a bizonyos edényt.Engem ön nem tud hergelni,biztosan jó volt művész gyerekének lenni.Én csak színpadról, és a Tv-ből ismerem őket.És úgy érzem nekem az a fontos amit egy egy előadás után kapok tőlük.Lehet más a véleményünk egy egy híres emberről.De mocskolni azért senkinek nincs joga!!!Az hogy én szeretem Stohl Andrást az az én dolgom.Persze elítélem, azt amit tett,de megkapta a büntetését,megfizetett érte.Amikor kijött, új lappal indult.Az hogy a Nemzetibe lép fel, egy dolog.Én idősen és betegen elmentem megnézni két előadást amiben fellépet.A véleményem nem változott, tehetséges színésznek tartom továbbra is.És hogy hergeljem,nagyon sajnálom hogy az RTL nem foglalkoztattja, mint műsorvezetöt.Mert ő abban is jó volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.