Nem volt túl régen! Budai Bernadett kormányszóvivő elismerte, hogy megfelel a valóságnak a Magyar Hírlap tegnapi számában megjelent információ, miszerint az azóta megbukott Gyurcsány-kormány tagjai 2008 májusában egy a lap birtokába került forgatókönyv alapján egyeztetést folytattak a velencei-tavi Sukoró határába tervezett, King’s City néven futó szálloda- és szórakoztató központról.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: nahát
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

110 hozzászólásarrow_drop_down_circle

profon
Azóta már pénzt termelhetne a kaszinó ! De nem ,mert nem a viktorka találta ki. Bezzeg ha focipályát szerettek volna építeni ami csak viszi a pénzt akkor mehetett volna !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@marlin: Örvendek neki! Tartom, hogy arra való - mindenekelőtt a természettudományok alapos ismerete - hogy értelmesen képes legyen a vitázó alátámasztani az érveit.
De ez ugyanígy vonatkozik a művészetekre, meg az elvontabb de igen fontos tudományokra is. (Pl. mélylélektan, társadalomtudományok, stb.)

Különben neked és minden kedves topictársnak B U. É. K.
entero
@noboza: Köszönöm a magam és a családom nevében, neked meg jó szórakozást a sportbarátokkal, és természetesen B.Ú.É.K. !
Bástya Elvtárs
@marlin: Remélem hamarosan miniszterelnök leszel!
Bástya Elvtárs
@noboza: Remélem hamarosan köztársasági elnök leszel!
entero
@Bástya Elvtárs: Úgy látom te már elkezdted a pezsgőzést...:-)) B.Ú.É.K.!
entero
@marlin: Köszönöm, te meg engedd meg hogy az én nagy kedvencemmel búcsúztassam az óévet, ezzel a dallal kívánok neked boldog új évet! www.youtube.com/watch?v=0DOOFK9xLqQ

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.