A szilveszteri buli a lehetőségek tárháza, ha az ember egyedülálló, és egy kicsit elflörtölgetne más egyedülállókkal. A szilveszter már csak azért is jó erre, mert szinte biztos, hogy aki azt mondja, hogy nincs felesége, gyereke, kutyája, macskája, az igazat is mond, hiszen ritka az a házasság, ami akkor is működik, ha a felek az ünnepeket különbulizással töltik. Szóval, aki házas, az vagy a párjával bulizik, vagy a párjával punnyad. Jó-jó, klassz dolog szilveszterkor flörtölni, de vannak ám buktatói is ennek a kellemes foglalatosságnak. Íme, a csapdák!

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkorszak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libabor
@ila51: Konkrétan ráfekszik a pultra és alszik. Így aztán lehet pasizni! Nem bírja a pezsgőt, de valamiért fixa ideája, hogy szilveszterkor azt kell inni.
ila51
@libabor: ...értettem én az elhajlást :)) a bebambizás nagyon tetszett...
ila51
@Horizont: Mi ugyan nem bulizunk , de reggeltől lehetne egy rétes nyújtva :))
Aktív lányok elő az ötletekkel és akkor majd előkerül a B U É K :))
libabor
@Horizont: @ila51: Igen! Azmiaz? De jól hangzik. :)
ila51
@Horizont: tavaly ilyenkor is volt egy jó kis összejövetel itt a propin , nem muszály mindig politizálni :)) Jó kis tippekre gondoltam ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.