A szilveszteri buli a lehetőségek tárháza, ha az ember egyedülálló, és egy kicsit elflörtölgetne más egyedülállókkal. A szilveszter már csak azért is jó erre, mert szinte biztos, hogy aki azt mondja, hogy nincs felesége, gyereke, kutyája, macskája, az igazat is mond, hiszen ritka az a házasság, ami akkor is működik, ha a felek az ünnepeket különbulizással töltik. Szóval, aki házas, az vagy a párjával bulizik, vagy a párjával punnyad. Jó-jó, klassz dolog szilveszterkor flörtölni, de vannak ám buktatói is ennek a kellemes foglalatosságnak. Íme, a csapdák!

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkorszak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
teremőrző
Nem értem ezt a szilveszteri csajozás, pasizás dolgot. Én szilveszterkor, ha nem volt barátnőm, a haverjaimmal akartam mulatni mindig, jól becsócsálni, rengeteget röhögni, és igen, nosztalgiázni, fújni a dudát, hülyeségeket csinálni, aztán annyi. Az év többi napján lehet flörtölgetni, de hogy már a szilveszter is erről szóljon!
Eperke
Szerintem aki egyedülálló, az nem fog szilveszteri buliba menni( máskor sem ajánlatos partner nélkül menni). Hülye érzés a fotelban üldögélni, vagy a konyhában tüsténkedni.
Sohasem iszom alkoholt, ezért utálom, ha valaki a képembe leheli az aznapi konyak mennyiségét. Van aki azt hiszi, hogy az egyedül jött nő szabad préda, lehet levadászni.
Amikor nem volt partnerem, hazamentem anyuékhoz, és elmentünk szánkózni.
libabor
@Eperke: Szerintem itt az egyedülálló nem azt jelenti, hogy egydül megy a buliba, hanem szingli barátnők mennek együtt.

Nekem is vannak barátnőim, akik ilyenkor együtt buliznak, többnyire nem házibuliban, hanem szórakozóhelyen, ahol vannak levadászható pasik. :) A piálós tanács nagyon aktuális, épp ma mondtam az egyik barátnőmnek, hogy idén talán fogja vissza magát, mert szilveszterkor menetrendszerűen elhajlik este 10-kor. :D Akkor meg mi értelme a bebambizásnak?
libabor
@ila51: Konkrétan ráfekszik a pultra és alszik. Így aztán lehet pasizni! Nem bírja a pezsgőt, de valamiért fixa ideája, hogy szilveszterkor azt kell inni.
ila51
@libabor: ...értettem én az elhajlást :)) a bebambizás nagyon tetszett...
ila51
@Horizont: Mi ugyan nem bulizunk , de reggeltől lehetne egy rétes nyújtva :))
Aktív lányok elő az ötletekkel és akkor majd előkerül a B U É K :))
libabor
@Horizont: @ila51: Igen! Azmiaz? De jól hangzik. :)
ila51
@Horizont: tavaly ilyenkor is volt egy jó kis összejövetel itt a propin , nem muszály mindig politizálni :)) Jó kis tippekre gondoltam ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.