Lang Györgyi ki nem állhatja az internetes társkeresést. A Pa-Dö-Dő énekesnője szörnyülködve hallgatta a SuperMokkában, amint Gartner Ádám író elmesélte történetét: sok-sok futó kaland után ott találta meg a szerelmet is, azóta pedig már közös gyermekük is született.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR.somosi
hát a jó palik messze elkerülik ezt a nőt.talán nézzen tükörbe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
No, igen. A jó pasik valszeg nem a Györgyi küszöbét rágcsálják :)
sokanvagyunk
Valóban! - nem lennék jó pasi nála - hála a Magasságosnak! :))
varirmag
Az hogy nem szép, nem baj ! De könyörgöm ,ő még gusztustalan is !
Hopppá
Talán az irigység szól belőle, amin nem csodálkozom.
Darthon1
Ez a nő 1976 évben a Peer Gyntben Solweig szerepét játszotta főiskolásként Pécsen. És egy gyönyörű nagymellű, jó alakú, nem sovány, de csípővel rendelkező nő volt. Olyan Karádi Katalinos volt a kiállása. Mindenki szerint egy új primadonna született. Minden férfit megkaphatott volna akkor ott a színházban. Sajnos nem nézett rám, de más férfiakra sem. :-))) Na most ebből az alapanyagból, ezt a mostanit kihozni, valóban nagy művészet. (jelzem akkor játszott ott Kulka például, Hernádi Judit is ott volt és még sokan mások. )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.