Negyvennyolc éves vagyok, egészen jó karban. Nem híztam el, szép a bőröm, rendszeresen fiatalabbnak néznek a koromnál. Házas voltam, elváltam. Több komoly kapcsolatom is volt. Nem mentem újra férjhez. Jelenlegi párommal tíz éve nyűjük egymást. A szexualitásommal sohasem volt gond, jól működtem az ágyban, bár mindig hiányoltam valamit. Eddig nem tudtam, mi is az a valami. DE, túl a fizikai viruláson, két-három hónapja vettem észre (nem volt nehéz) magamon, hogy soha nem tapasztalt módon megnövekedett bennem a vágy a szex után.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkorszak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
A válaszadót semmiképp meg nem bántanám, nehéz lehetett a helyzete... - de a "nesze semmi, fogd meg jól" helyett én azt mondanám: nyugi, lesz ez még rosszabb is!
libabor
Hát, én azt mondanám viszont, amit a válaszadó, próbálkozz a pároddal, ha nem akarod megcsalni. Valahol csak ki kell élned ezt a túlfűtöttséget. Én sem mondanám, hogy csald meg a párodat, mert később keményen megbánhatnád. Ha tényleg szereted. Mellesleg nekem is előfordulnak ilyen időszakaim, bár nekem csak egy-két hétig tart, aztán elmúlik, majd visszajön. De nekem szerencsém van, nincs a páromnak problémája. Ha lenne se csalnám meg. Bár egy nagydarab viking...:)
Mami48
Én csak annyit mondok, könnyen, mert nem kell felelősséget vállalnom a tetteidért, hogy egyszer élsz! Mindenki másnak csökken a vágya a korral. Élvezd, hogy neked meg nem! Ne filózgass, ha napi ötször, ötször! :) Irigykedem. :)
ila51
@Mami48: A fáma is azt mondja , azért jobb a szögedi lány a veszpréminél .
--a veszprémi mondja még eccer
--a szögedi még öccör :))

Na jó ez csak egy kényszeredett vicc volt :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.