Gyakran olvasom a beküldött levelekhez a hozzászólásokat, és időnként nem értem a felháborodást. Azt látom, hogy mindenki az igaz szerelemről papol, aki gondol az anyagiakra, az kurva, aki gondol a kulturális összepasszolásra, az nagyképű sznob. Igen, sokan vagyunk, mi szinglik, akik nem találjuk a párunkat, és nem azért, mert rondák vagyunk, vagy nem tudunk főzni, vagy uralkodni akarunk a párunkon. Boldogan vállalnám én is a hagyományos feleségszerepet, persze úgy, hogy mindenki a maga szerepe szerint teljesít, és ettől egyenrangú partnerek a kapcsolatban.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkorszak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libabor
@pictor: nem azt írja a csaj, hogy szegénységben nem lehet az ember boldog, hanem azt, hogy a hasonló a hasonlóval jobban megérti magát. A kulturális, és az anyagi különbségekről, szakadékról írt. Azzal egyetértek, hogy a szegénylegény és a királylány szerelme csak a mesében csodás, és azt is csak az esküvőig ismerjük. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@kamazuka: Mert az ! Neked ő az istennőd!!! :-)))
QQríkú
@miazavalami: Bocs, de eddig alig volt szabadidőm.
Kell a segítség,de ÉN döntök!
miazavalami
@QQríkú: Mit kell abban segíteni? Nem értem! !!!
QQríkú
Cigány lánytól kérdezik!
- De megnőttél te kis szépség! Hány éves vagy már?
- Tizenhét.
- És van már fiúd?
- Nincs. Csak négy lányom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.