Geszti Péter, mint minden szülő, a legjobbat szeretné lányainak. Tény, hogy a rap hazai apostola az átlagnál többet tud áldozni csemetéi nevelésére.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Nálunk sem járt oviba az egyik fiam bizonyos okok miatt. Amikor elérte a korhatárt, iskolaérettségi vizsgálatra kellett vinni. Különböző hülyeségeket kellett neki megoldania, ami nem minden esetben sikerült neki. Erre azt mondták, hogy valami előkészítőbe kell mennie, ahol felkészítik az iskolára. Ekkor elkezdett az én fiam olvasni abból a mesekönyvből, ami az asztalon volt. Kérdezték, hogyhogy tud olvasni a kisgyerek? Erre azt felelte a fiam, hogy "írni is tudok". Sőt számolni is tudott, kedvenc időtöltése volt az aprópénzek számolása, csoportosítása.
Az iskolában a kedves tanítónéni megkérdezte, hogy miért kellett megtanítani a kisgyereket írni, olvasni, számolni? Hiába mondtuk, hogy nem tanítottuk meg, az iskolás korú testvérével sokat volt együtt, akkor vettünk Commodore64 számítógépet, abba be kellett írni bizonyos betűket, szavakat, hogy elinduljon a gép...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
@entero: 21:59
Ha jól emlékszem, nem címeztem senkinek a kommentemet!
tivoli
A cikkhez: Jól teszi, ha megengedheti magának. A rideg valósággal ráér később szembesülni.
keresztapa
Ö az egyke, ezek azok akik felnőve magukat ismerik csak, saját álmaikat, amit mindenkinek teljesíteni kötelező, mert ők erre nevelődtek.
Lordboxer
somosi: ha nem tudod, ki Geszti, akkor legalább ne szólalj meg; nemcsak zenekarokat gyártott (munkahelyet teremtve pár embernek), meg szórakoztatott, tanári diplomája van, töbek között.
Lordboxer
Zsoel: gondolkodj el azon a mondáson, hogy az állat soha nem süllyed le az ember szintjére. Részemről minél több embert ismerek, annál jobban szeretem az állatokat. Persze, mint mindenhol, a kivétel itt is erősíti a szabályt, csak a mértéke elenyésző

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.