Alacsony férfi - nagy autó, kis bot - nagy száj, sztereotípiák, melyek nem véletlenül születtek. De mit szólnak ehhez a nők? Mennyire kell egy nőnek, hogy a párja magas legyen, vagy méretes férfiassággal rendelkezzen? Esetleg többet ér a pénz, mint bármi más? Bizony, a vagyon, a jó pozíció, a hatalom szexibb, mint a dögös külső. Egyesek szemében. És mit szól a nő, amikor lekerül a kisgatya, és ott áll az úr, ahogy az Úr adta?

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Nem is tudom, hogy miért kell csodálkozni azon, hogy nagyjából mindenki elvan rontva!
Hiszen lássuk csak...
Tarzan félpucéron rohangál!
Hamupipőke meg éjfélben jár haza...
A pinokkió állandóan hazudik!
Aladin mindent ellop!
Batman meg 220-al repeszt az utakon...
Csipkerózsika folyton alszik, aztán meg idegennel smárol..
Hófehérke, meg 7 pasival él együtt!:))))

Aztán meg csodálkozunk...hogy mindenki elégedetlen..ha kicsi azért... ha nagy akkor meg azért!:))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@sokanvagyunk: Jaj de értetlen vagyok, mi lehet több a nőknek?.))
sokanvagyunk
@Kutyafüle: Feladom. - mármint a magyarázást!!! :)))
verőce21
@musicnummer1: Jól és humorosan indítottál tegnap a (16:52-es) bejegyzéseddel a témához (nekem tetszett), de a (17:26)-os bejegyzésben alaposan benézted a címzettet!(árnyékra vetődtél) :)

Aztán képtelen voltál visszaolvasni és korrigálni, ezzel roppant humoros süketek párbeszédét alakítottad ki vagy féltucat „győzködővel” - akik nem tudtak még másodszorra sem legyinteni a beszólásodra, született konok erőszakosságuk miatt. :)

- hát gratulálok, Te 66 éves francia nyelvterületen élő (alkoholista? kissé szenilis?) billentyűs férfiember. Engem roppant jól elszórakoztatott. Azért nézzél be még néha! :)
musicnummer1
@verőce21: " - hát gratulálok, Te 66 éves francia nyelvterületen élő (alkoholista? kissé szenilis?) billentyűs férfiember. Engem roppant jól elszórakoztatott. Azért nézzél be még néha! :"

Azt hiszem ezzel a mondatoddal bemutattad az egyéniségedet !!!
Szeretnél csak egy ilyen lenni, mint én !! 1: Nem iszom alkoholt...2. Nem vagyok ( még) szenilis)...3.Boogie-woogiet játszom... 4. A nyelvem meg csak a fagyinál használom...az ujjaimat meg a zongorán...de örülök, hogy tetszem...(már mint a hozzászólásom !!!Szép napot Neked !!! Férfi vagy, vagy Nö?? mert az nem derült ki !!!
verőce21
@musicnummer1: Nem akarok "fölöslegesen" kötözködni, de látszik, hogy Te nem olvasol, csak írsz! Különben ismereteid lennének azokról a dolgokról, amiket "félreírogattál", mert itt nagyjából mindenki bemutatkozott már. Többek között én is. Építészmérnök férfi vagyok.
És tetszik a zongorajátékod, megnéztem többet is, de a bejegyzéseid néha nem, főleg ami a tájékozatlanságodat illeti, mint fentebb! Sajnálom, ha megbántottalak volna, de hivatkozott bejegyzéseidből arra lehetett következtetni. :)

(Zongorázni valóban szeretnék ugyanúgy tudni, de semmi több.) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.