A push-up melltartó olyan adomány a természetes keblű nőknek, melyért nem lehetünk elég hálásak. Pont addig a pillanatig, amíg le nem kell venni. A szivacsos, vagy szilikonos cicifix ugyanis tulajdonképpen akár nagy átverés is lehet, hiszen a férfi, aki vágyik arra a bizonyos nőre, azt gondolja, hogy… közben meg nem is. Persze, mire odajutunk, remélhetőleg azt a bizonyos férfit már nem a bizonyos hölgy mellbősége érdekli, hanem teljes egészében a hölgy maga, és elenyésző részben számít a kebel mérete, s formája. Nyilván vannak férfiak, akik a csalódást nehezebben élik meg, de a többség azért felül tud emelkedni a női praktikák eme elemén. Is.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
@Zsoel: Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen vesztettél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@Dulcinea: Mi ez a nagy szomorúság, túl jól sikerült a sírás? :))
Zsoel
@Dulcinea: Akkor fel a fejjel, babám, az élet szép! :))
Dulcinea
@Zsoel: na jól van azért még nincs itt a világvége:)))
Zsoel
@Dulcinea: Na, ezt már szeretem. :))))))
Rézangyal
Az élet szép! De legalábbis szebb mint te... ;) ( Koós Jani )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.