Aki már egyszer is költözött, az ismerheti az aranyszabályt: működő internetet addig nem kötünk ki, amíg a másikat be nem kötötték. Daily Shark laza ráhagyással év végére jósolta, hogy a T-Home beköti a tévéinternetet, de ez túl optimistának bizonyult. Hónapok alatt a címüket sem sikerült rögzíteni: A tavalyi év utolsó negyedében több ízben próbálkoztunk T-Home tévé és internet szolgáltatás megrendelésével a telefonos ügyfélszolgálatnál. Az ügyintéző nem tudta felvenni a megrendelést, mivel szerinte ez a cím nem létezik, holott a cím már 7 éve létező és folyamatosan volt ott mindenféle telekommunikációs és közüzemi szolgáltatás (a budai agglomeráció egyik közismert településéről van szó). Második esetben az ügyintéző állítása szerint utánanézett és megnyugtatott minket, hogy nem lesz gond ezzel, a megrendelést sikeresen felvette és megígérte, hogy hamarosan visszahívást kapunk a szerelőktől, hogy mikor számíthatunk a beüzemelésre. Erre az ígéretre hagyatkozva december 31-ével felmondtuk a más szolgáltatónál fennálló tévé és internet szerződésünket, bízva a T-home ígéretében. [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Egy ígéretért cserébe kiköttetni a jól működő meglévőt... nem valami bölcs ötlet!
gabrella
Minden hónapban más összegű számlát küldtek a szüleimnek.Ráadásul Szilveszter este
bedöglött a sat tv és nem is vették fel a hibabejelntőnél.
Nagy semmi az egész.
gabrella
Nézem a T-homos számláját a gyerekemnek: 15 napos késés +600 ft, decemberben díjcsomagot váltott és a T-Home-nál a december 32 napos.
Mindkét dijcsomagot felszámoták egy napra: 13/31 és 19/31 - így számfejtették.
Mert Mo-on mindent meg lehet csinálni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.