Nemcsak egyetlen egy, de valamennyi szaváért. Nem csupán egyetlen egy, de valamennyi mosolyáért. Ha a Budapest Bár tagja lennék, azonmód megénekelném. Tetszik, amiket mond és már hiányozna, ha nem látnám, nem hallanám. Még a gyűlöletkiflit is megbocsátom neki. És ha kommunikációs iskolát nyit, jelentkezem. Alig várom, hogy feltűnjön a képernyőn és aláomló tincsei selymességének társaságában elhagyja ajkait az összes magyar szó, ami a "gyűlölet" kifejezéshez kapcsolható, úgy mint gyűlöletfelelős, gyűlöletutca, gyűlöletbeszéd, gyűlöletkampány, gyűlöletgyűlölet. De hát mit tegyen, pártja szavainak vivőjeként, ha már egyszer leírják neki, mit sugalljon. Pedig már rájöhetne valaki, hogy Selmeczi Gabriella szelídségétől, igéző szemeitől, ettől a csupa naivitást, az egymást elfogadó szeretetet sugárzó Világ Barbie Babái Egyesüljetek! - feelingtől olyannyira idegen, hogy a gyűlölet magvait szórja szét pártszóvivés közben.

Forrás: mixonline.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
" Selmeczi Gabriella nem szép, sőt egyszerűen undorító, fel nem foghatjuk, hogy juthatott el egyáltalán idáig. Vendéglátósnak készült, még apja falatozójában is lehúzott pár nyarat, és igaza volt. Pont ilyen macák kellenének minden étterembe: messziről még attraktív, de ha közel jön, nem vonja el a figyelmet se az étlapról, se az asztaltársaságról. A rendszerváltás azonban közbeszólt, és Selmeczi bekerült a Parlamentbe, ahol – mert félszeműek közt vak a király – bombanőnek kijáró tisztelet övezte.
Ha az országot egy segghülye vendéglátós el tudta vezetni, egy buta pincérlány az idők végezetéig sem tűnik volna föl senkinek, és ha közben öregedik is 15 évet, még mindig forgathat egy lendületes MILF-mozit (nemkülönben a Fidesz ostobatagozatának tagjaként hozzájárulhat egy választási vereséghez). Mai imidzse leginkább az öregedő rózsadombi vállalkozófeleségé. Képzeljük csak el a bamba kék szemeket, amint szembenéznek egy geciviharral. Ebből a nőből van még mit kiaknázni!"
Mert van neki: Kubista fogsor; Kontrollálatlan arcmimika (botox?); Rövid, görbe, vékony lábak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.