Ha orvosai engedélyezik, Schobert Norbi is énekel A Nagy Duett című produkcióban. A súlyos szívműtéteken átesett fitneszguru úgy tűnik, nem tart a további komplikációktól, és örömmel vágna bele, az igencsak sok elfoglaltsággal járó, nem éppen ingerszegény műsorba. Most már elmondhatom, hogy bekerültem a Nagy Duettbe, de hamarosan végső döntést kell hoznom. Szeretem a zenét, a ritmus, a mozgás az életem, és olyan jó lenne szakemberektől tanulni énekelni, kipróbálni magam, de egy orvosi engedélyre várok – tette közzé a közösségi oldalon a sportoló. A rajongók óva intik Norbit a versenyzésről, egyesek Schobert egészségét, mások saját fülüket féltik.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Norbi neked Bár hangod van! Bár meg se szólalnál...az mindenkinek jobb lenne..:))
atram
atram Pont ez a baj velük, hogy nem bírják ki "magamutogatás" nélkül! Élnének csendben, jólétben, boldogan, a kutyát sem érdekelné. De így egy ország utálja őket. (elnézést azoktól, akik esetleg nem) Nem tudnának megfizetni egy tanács-adót, aki visszafogná őket? Sajnos már a gyerekeiket is mutogatják.
sóher
A pénz nem minden de jó ha van ,de az egészség fontossabb főleg ha van 3 gyereked!
honeykiss
na már csak ez hiányzik...mióta megjárta a túlvilágot, még bolondabb mint volt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.