Egyik barátjának tizenöt éves fiával szexelt fél éven át titokban a negyvenöt éves háromgyermekes anya. A kapcsolatnak a megcsalt férj vetett véget, aki letartóztatta perverz nejét.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

204 hozzászólásarrow_drop_down_circle

palika
Na, meggint itt vagyok ha 5 lájk összejön elémesélem életem történetem, -...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
hajduferenc52
egészségére ,ez miért baj??? valaki legalább tanitotta a fiút...!! nagyon helyes engemt is egy 50 éves nő tanitott a szexre 16 évesen és ezt miért kell megirni??? sok hülye újságiró
hajduferenc52
meg az is hülye aki feljelentette és az is aki letartoztatta
sokanvagyunk
Itt tapasztalatot, információt a férj kaphatott/szerezhetett volna a 15 évestől, hogy megtudja, mit, hogyan kellene csinálnia néhány dolgot... :)))
QQCSI
@hajduferenc52: Tudod, ezt Európában pedofíliának hívják.
Te pedig, ha megmaradtál a szokásodnál, gerontofil vagy.
Egyik sem normális szexuális kapcsolat.
bosszants
Ez Európában 14 évtől nem pedofília! (Általában)
Másképpen fogalmazva, össze van kötve a vétőképesség kora a védelem korával.
Joggal, mert ha a jog szerint lehet büntetni akkor dönthesse el, akar e nemi életet élni.
eberti
Többet tanult a gyerek,mint az iskolában./ez legalább jólesett neki/...
QQCSI
@Horizont: "hajduferenc52" esetében a korkülönbség 34 év! Az azért enyhén szólva túlzás!
Képzeld el fordítva: 16 éves kislány egy 50 éves férfi...
brznstainne lebernzarn szultana
Khm. Igazából én sem értem ezt, pedig eü-s vagyok. Nem látok semmi rosszat abban, ha a fiatal fiút egy érett nő vezet be a szex világába. Régen sem volt ez másképpen. Mondjuk a korkülönbség elég tetemes, de ha a hölgynek az éretlenség izgató...legyen neki zenélő bilikéje :)
A Tündik bündije
Jópofa, hogy ez a "szórakozás" kategóriában van, bár, ha úgy nézzük... Egyébként meg egészségükre. A gyerek kapott egy jó adag tapasztalatot, a nő meg egy virgonc kiscsikót :-)))
brznstainne lebernzarn szultana
@Horizont: Most is meg régebben is.
Magyarázat:
alias Rézangyal! Mert itt egyesek azt hiszik, ha írnak egy nevet, akkor hitelesek lesznek. Hát írtam egy nevet, tessék elhinni most már azt a sok okosságot, amit mondok! Elvégre néven nevezem magam és dolgokat! Uff. :)))
brznstainne lebernzarn szultana
@Horizont: Szólíts Szultinak :) Az az igazság, hogy időnként egyébként is meg szoktam únni a nickemet és akkor váltok. Azért hagytam meg az avatart, hogy az értelmesebbek felismerjenek. :)
brznstainne lebernzarn szultana
Itt vagyok a Propeller indulása óta. Voltam Atomqukac, Böjti Banyuska, Rézangyal és most Szultána. :)
A Tündik bündije
@brznstainne lebernzarn szultana: A következő ilyen alkalommal ajánlanám a Anatóliai Brünhilde von Krizantenia Patologia nevet, ez egyrészt dallamosabb, másrészt hosszabb is :-)
brznstainne lebernzarn szultana
@A Tündik bündije: Megfontolom a javaslatodat. A vége különösen figyelemre méltó, remélem nem az elmeállapotom ihlette ezt nálad :)))
A Tündik bündije
@brznstainne lebernzarn szultana: Á, inkább a hangulatom...
Zsoel
Engem miért kerültek el az ilyen nők 15 éves koromban?!
Dulcinea
@Zsoel: Nem lehet, hogy 15 éves korodban, még véletlenül sem jártál arra amerre ők voltak?:))
brznstainne lebernzarn szultana
@Zsoel: Pótold be. Ha most 30 éves vagy keresd bizalommal a 65 éves hölgyek társaságát. :)))
ŐK örülni fognak ;)
Zsoel
@brznstainne lebernzarn szultana: Jó, hogy elmondtad ezeket; ha nem olvasom végig a hozzászólásokat, figyelmeztettelek volna, hogy Rézangyal ideges lesz az "ellopott" avatárképért... aztán még idejében kapcsoltam. :) Mindenesetre nekem új, hogy te voltál Atomqukac meg Böjti Banyuska is.

Szerintem nem jó, ha az ember összevissza váltogatja az itteni "egyéniségét" - elvégre a való életben sem szoktunk félévenként hippiből bankigazgatóba, gyári munkásból gyöngyhalászba, sátánhívőből sekrestyésbe váltani, na meg a nevünket se nagyon cserélgetjük. Magam részéről inkább az állandóság híve vagyok, úgy a magam, mint mások szempontjából.De hát nem vagyunk egyformák; lelked rajta.
Nekem mindenesetre Rézangyalként sokkal jobban tetszettél: az a név jópofább is volt, mint akár ez, akár a korábbiak, na meg találóan passzolt a rézvörös "hajadhoz" meg az "angyalarcodhoz".
Zsoel
@Dulcinea: Én mindig arra jártam, amerre kellett, ők nem voltak sehol. :))))
Zsoel
@brznstainne lebernzarn szultana: Lehet, hogy találnék a környezetemben egy-két olyan 60 fölötti nőt, akinek nem lennék ellenére, de 15 éves korom óta azért egy kissé megváltoztak az igényeim. :)
Egyébként csak februárban leszek 30, úgyhogy legyél kedves, és ne öregíts, jó? :))
Dulcinea
@Zsoel: Vagy csak kölcsönösen figyelemre se méltattátok egymást!:))
Zsoel
@Dulcinea: Lehetséges, de most már nyitott szemmel járok, és azért a 40-50 éves korosztályban még akadhatnak olyan hölgyek, akiknek szívesen beadnám a derekam. :)))
Kutyafüle
Elég liberális szemléletű vagyok, de azért ez a 15 éves fiú egy kicsit kölköcske még.
Az első szex élmény mindenkiben nyomot hagy, lelkileg azért ezt fel kell dolgozni.
De miután a fiú nem omlott össze, és még 3 hónapig járt különórára, hát nem viselte meg:))

Szodoma és Gomora ez a mai világ:))
Dulcinea
@Zsoel: Óóó! 40-50 éves! A zsenge korodhoz képest, nem öregek egy kicsit hozzád?:))
brznstainne lebernzarn szultana
@Zsoel: Jóvanna, csak úgy saccperkábé írtam, mert a jó múltkorában írtad valahol, hogy itt körül van a korod. Amúgy nekem is jobban tetszik a Rézangyal, vissza is térek hozzá, de ezt a nicket is fenntartom a névmegszálott fidesznyikeknek.
Abban pedig egészen biztos lehetsz, hogyha összejössz egy jól karbantartott, önmagára igényes érettebb nővel, egész más aspektusból fogod utána szemlélni a cekcuális dolgokat ;)
Zsoel
@Dulcinea: Ugyan, dehogy, szerintem ez egy tuti leosztás. :)) Bennem még bőven van elég kraft és tettvágy ahhoz, hogy jól megmutassam nekik, ők pedig még jó karban lévő, érett nők, akik tudják, mit, mennyit és hogyan akarnak - nem lehet itt semmi hiba. :))))))
Rézangyal
@Zsoel: Ez a beszéd. Na, így már jobban bejövök? :)
Zsoel
@brznstainne lebernzarn szultana: Akörül van, de még nincs annyi. :)) Majd február 13. 18.50-től lehet engem a harmincévesek táborában tudni.
"Amúgy nekem is jobban tetszik a Rézangyal, vissza is térek hozzá" És az Úr látta, hogy ez jó!
"Abban pedig egészen biztos lehetsz, hogyha összejössz egy jól karbantartott, önmagára igényes érettebb nővel, egész más aspektusból fogod utána szemlélni a cekcuális dolgokat ;)"
Te... Ezt úgy mondtad, mint aki nagyon tud valamit. :))) Talán nagy gyakorlati tapasztalatod van ilyen téren, vagy ügyesen burkolt ajánlattétellel állok szemben? :)))
Zsoel
@Rézangyal: Sajnos csak egyszer tudom tetszikelni, de igen, ezerszer jobban. :))
Rézangyal
@Zsoel: Gyakorlatról nem beszélhetünk. A többi a helyén van. Utolsó kérdésedet a fantáziádra bízom LOL
Zsoel
@Dulcinea: Én meg vagyok győződve róla, de egyelőre a 40-50 év közöttiek ugyanúgy elkerülnek, mint 15 éves koromban. :))))
Zsoel
@Rézangyal: Az én fantáziámra ne bízz semmit, mert az piszkos is, meg könnyen meg is lódul. :)
Rézangyal
@Zsoel: Az sosem baj. Fantázia nélkül én már rég meghaltam volna. A tied piszkos? He-he (gonoszkás kacaj) ha Te azt tudnád, amit én...:)
Zsoel
@Dulcinea: Én? Isten látja lelkem, én minden tőlem telhetőt megteszek, de ezek a fránya negyvenesek sehogy sem akarnak kötélnek állni. :))
Zsoel
@Rézangyal: Fantázia nélkül mindenki meghal, kedvesem, mert a fantázia hiánya az agyműködés hiányával egyenlő - a hiányzó agyműködés pedig az álmoskönyvek szerint nem valami szerencsés dolog.
"A tied piszkos?" Meglehetősen az, nem panaszkodhatom. :))
Egyébként mit is kellene tudnom nekem? :)
Dulcinea
@Zsoel::))))))))) Lehet csak idegesíteni akarnak:))
Rézangyal
@Zsoel: Isten őrizz, hogy tudjad miket fantáziálok... hajaj...:))) Malac vagy, Angyalkám !
Zsoel
@Horizont: Én senkinek sem akarom elrontani a napját: legyen 40-60 között. :P :))
A könyvtárban, ahová járni szoktam, van egy könyvtárosnő - szerintem már jóval közelebb lehet a 60-hoz, mint az 50-hez, de olyan jó alakja van, és az úgy ki tudja emeli (cseppet sem hivalkodó, abszolút szolid öltözködéssel, mérsékelten magas sarkú cipővel is), hogy akárhányszor megáll a közelemben, liftezni kezd az ádámcsutkám, pedig nem vagyok már nyeretlen kétéves... Szóval szó se róla, egy 60 körüli nő is nézhet ki jól.
Rézangyal
@Zsoel: Ha Te azt tudnád, drágaságom, hogy MENNYIEN élnek fantázia nélkül ?! Hidd el ÉN tudom. A helyükben öngyilkos lennék. Ők csak azért nem teszik, mert gőzük sincsen róla, mi az, amiben nincs és soha nem is lesz részük. Se álmaikban se a valóságban!
Zsoel
@Dulcinea: Sokuknak nagyon jól megy, hogy idegileg felhúzzanak! :)) Egyik-másik kimondottan az őrületbe tud kergetni hol ezzel, hol azzal. :))
Kutyafüle
@Zsoel: 17.04 A nőknél ez a korosztály a legjobb, nyugodtak, kiegyensúlyozottak, a gyerekek már kirepültek, szabadok :)) No és manapság az életmód ,az öltözködés, a kozmetika sokat javít a helyzeten:))
Dulcinea
@Zsoel: Akkor nem unalmas az életed!:)))
Zsoel
@Rézangyal: Pedig érdekelne - nem publikus? :)) Nem én vagyok az angyal, angyalkám, hanem te! :)) (Hála istennek, hogy megint az vagy, mert azt a brz... izét ki sem bírtam olvasni.)
Zsoel
@Dulcinea: Nem, egyáltalán nem, ezek a negyvenes nők tesznek róla, hogy sose unatkozzam. :))
Zsoel
@Rézangyal: Ha valakinek nincs fantázia, kedves Rézangyalkám - az már tulajdonképpen nem is él. Ez a véleményem.
Zsoel
@Kutyafüle: Én szeretem, hogy sok hölgy ma már idősebb korában is ad magára, és nem hagyja ellomposodni magát 50 fölött sem. :)
Rézangyal
@Zsoel: Naná, hogy nem publikus :))) Nem akarom, hogy a frász törje ki a társaságot. Elég, ha engem gyötör.
Zsoel
@Rézangyal: Hűha! :)) Éppen azért kell szabad utat adni a fantáziának, nehogy szétrobbanj a gyötrelemtől. :)) Tudod: nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek. :))
Rézangyal
Hm.Hm. Karinthy? Elgondolkodtatsz engem, te fiú!
Zsoel
@Rézangyal: Gondolkodás helyett oszd csak meg velünk, mi gyötör; hidd el, mindjárt könnyebb lesz. :)
palika
@Zsoel: Annyit szeretnék hozzá fűzni, hogy a 40-50-es csajok már mindent tudnak!!! Azt mondják a mai fiatal lányok mindenre hajlandóak...ez lehet, hogy így is van, de a már érett nők az igaziak!! Ha szeretnéd felsorolok néhányat a tudásukból, de csak ha akarod, mert lehet, hogy te is tisztában vagy vele...
Zsoel
@palika: Nem, nincsenek ilyen tapasztalataim. :)) Egyébként mindent senki sem tudhat, mindenkinek lehet újat mutatni. ;)
palika
@Zsoel: Hát pontosan ez az amiről beszélek...Egy jó karban lévő nő, sok mindenre nyitott, az az évek folyamán felgyülemlett tudását és amiről valami miatt lemaradt, na ezt összegyúrva csodákra képes! Persze ehhez megfelelő partner is kell!!
Zsoel
@palika: Minden szexuális együttléthez két megfelelő (összeillő) partner kell, különben semmit nem ér az egész. De egyébként én is valahogy így képzelem el az érettebb nők hozzáállását. :)
palika
@Zsoel: Most ezt csak neked írom, talán nem olvassa senki: küld Őket a "mennyországba" és azt teszel velük amit akarsz!
Rézangyal
@palika: Pontosan mit értesz ez alatt Palika? xD Figyelek ám!
palika
@Rézangyal: Ja bocs, hogy is , vagy is azt akarom mondani, hogy jajj, mit is? El is felejtettem...
sokanvagyunk
@palika: (17:46) "A mennyországba vezető út szenvedéssel van kikövezve." - erre gondoltál? :))))
Zsoel
@sokanvagyunk: Én mintha másként ismerném ezt a közmondást... :))
Zsoel
@palika: A mennyországba csak azt lehet küldeni, aki maga is oda akar menni. :) Igazából én úgy gondolom, hogy a legjobb együtt menni a mennyországba. ;)
sokanvagyunk
@Zsoel: Lehet... nem egyforma utat választottunk. :)
palika
@sokanvagyunk: Üdv, Barátom! Bezony, bezony ez így igaz...és ez pont illik ide, ha eljut odáig a fehérnép, megtudja milyen volt az út és hogy megbecsüli?!?!
sokanvagyunk
@palika: Szia Barátom! - ha itt sokat ajánlgatod a kisfiúknak az érettebb nőket, egy-két évtizeddel magasabb osztályba kell lépned! :)))
palika
@Zsoel: Drága Zsoel! Ez hidd el, nem teljes egészében igaz...a mennyországba jutáshoz ne magaddal foglalkozzál és majd megtudod, hogy mit tud a "NŐ" !
palika
@sokanvagyunk: Ja, ja tényleg, de azért nem árt nekik sem...
Zsoel
@palika: Én nem vagyok önző a mennyországba jutás tekintetében, igyekszem mindig rajta lenni azon, hogy a hölgynek is jól előkészítsem az utat. :)
palika
@Zsoel: Heles, így tovább...aggy nekik...
Rézangyal
Lányok, nagyon figyeljetek! Fiúk beszélgetnek! :)
palika
@Zsoel: @sokanvagyunk: Figyelnek bennünk, gondoljátok meg mit írtok...
palika
@Zsoel: Most veszem észre, hogy Te egy nagyon rendes gyerek lehetsz...
Kutyafüle
@Rézangyal: Figyelek, figyelek, a Palika tudja már a tutit:))18.06
Zsoel
@palika: Köszönöm! Zavarba hozol...
palika
@Zsoel: Ne köszönd, ez jár Neked! Tudod mikor kell megdicsérni és simogatni a nőt???
Zsoel
@palika: Bárkitől bármi okosat szívesen fogadok! :)
palika
@Zsoel: Tudod amióta az eszemet tudom, nálam még nem telt el úgy nap, hogy este ne legyen...
palika
@Zsoel: Sőt, ha jól emlékszem, olyan nap nem telt még el, hogy reggel ne lett volna...
Zsoel
@palika: És mondd csak, mi a helyzet a déllel? :D
palika
@Zsoel: Akkor szoktam igazából bekajálni csak...! Tényleg, olyan sem volt még, hogy dél ne legyen...:-))
Zsoel
@palika: Akkor rólad elmondható, hogy nagykanállal habzsolod az élvezeteket - reggel, délben, este, mint a napi étkezések. :))
sokanvagyunk
@palika: A rövidről, a hosszúról, meg az esti sörről... :)))
almosd
@Zsoel: vigyáz mert bepaliznak :)))))
palika
@sokanvagyunk: Ja, így sorban, meg még ha nő is van közte, vagy utána, hát jöjjön...
palika
@almosd: Ez a szegény Zsoel addig örülhet, amíg mi palizzuk be, majd amikor a nők körülfonják és kizsigerelik, na az lesz a gond...
sokanvagyunk
@almosd: még mindig jobb a bepalizás, mintha azt hinné a barátunk, hogy sokanvannak... :)))
Zsoel
@palika: Már ott gyanússá vált a dolog, hogy "amióta az eszemet tudom, minden este". :)
almosd
@palika: biztos beleesik egy két csapdába ,de így szerzünk tapasztalatot,és utána megint bele esünk egy másik csapdába :))))
palika
@Zsoel: Köszi Zsoel! Ha lehetne választani a fekete és a fekete hangszóró közül, feketét választanám! Mert "az én álmom a fekete nő! te is énekeld hangosan a szobádban, csak úgy egyedül és meglásd nagyon bejön...komolyan, én minden este ezzel fekszem és kelek...
almosd
@sokanvagyunk: pedig akkor jó ha sokan vagyunk :)))
Rézangyal
@palika: Cseles vagy, Palika! Már majdnem kezdtelek csodálni...8-D
palika
@almosd: Csapda, de még milyen szép csapda...
almosd
@Zsoel: ere mondom én hogy nem baj csak a p...na szorítson az meg jó bú :))))
palika
@Rézangyal: Édes, csodálj légyszi, most nagyon szükségem van rá... ígérem visszakapod...alig várom ...
Kutyafüle
@Rézangyal: @palika: Palika ritkán jön, de akkor learatja az elismeréseket. :))
Rézangyal
@palika: Csodállak, Palika! Pláne, ha szükséged van rá. Azért vagyok, hogy segítsek és ez komoly!
palika
@Kutyafüle: :-))) Most van egy kis időm rátok:-))) szeretnélek benneteket magamhoz ölelni a Barátommal /sokanvagyunk/ és minden csodát átadni Nektek!! Így van Barátom!!!
Kutyafüle
@almosd: 19.39 Te mekkora csapdába estél?:))
palika
@Rézangyal: Na akkor légyszi magasztalj, de ne hazudj...
Kutyafüle
@palika: A barátokat nem feledjük ám el! egy éve, hogy beszélgettem veled, és még mindenre emlékszem:))
palika
@Kutyafüle: Köszönöm, ez nagyon jól esik, ...meghatódtam...
Kutyafüle
@palika: Kisbalaton, Zala folyó, rémlik?
sokanvagyunk
@palika: Megtettük, amit lehetett a mai napon is... Köszi! (kapcsold majd ki a feketét, nehogy sisteregjen hajnalban...) :)))
palika
@Kutyafüle: szégyellem magam...az a helyzet, hogy nem vagyok egy nagy agybravúr ilyen téren, mentségemre legyen, hogy a nők mindenre jobban vissza tudnak emlékezni! Még kérek segítséget...
Rézangyal
@palika: Nem szoktam hazudni, csak különösen indokolt esetben. Itt most nincs indikáció. Tehát azt szeretném tudni, mi történt veled, hogy ilyen sokáig nem láttunk? Merre jártál, miért nem jössz gyakrabba? Én is emlékszem arra az időre, amíg sűrűbben itt voltál, bár egymással nem kerültünk különösebb kontaktusba. De tudom, hogy jókat írtál. Az ehhez hasonló témákban is jeleskedtél :)))
palika
@sokanvagyunk: Pont erre gondoltam én is, olyan jó lefeküdni ezek után, netalán még ha elalszik is az ember..ohhh..a fekete meg gombnyomásra működik, beállítom, behangolom és amikor már rendesen szól, belövöm és kész!! Tudod mint a svejci óra, minden a precizitáson múlik!
palika
@Rézangyal: Most hogy vissza emlékszem, nekem is van hiányérzetem utánad...! Titokban mindig figyeltelek...! Hogy mi van velem? ha lesz ma időm írok egy két dolgot...
Rézangyal
@palika: Figyeltél? Nocsak? Na, halljam elő a farbával ! Mesélj! :)))
palika
@Rézangyal: Tudod nagyon sokat adok a női véleményekre, mert feltudom használni az életben...veled is az a baj, hogy nem láttam képet rólad...
Rézangyal
@palika: De én láttam rólad. Miért érdekes hogy nézek ki? Persze nem titok, csak kíváncsi vagyok.
palika
@Rézangyal: Az a helyzet, hogy egy-két ember kiváncsi csak rám, szóval ha legalább öten kérik, hogy irjak mi volt velem eddig, akkor talán...
palika
@Rézangyal: Hogy tudjam kivel beszélgetek, mégis jobb...csak egyszer...
palika
@Rézangyal: Ja elő a farbával, mivel hívtad fel a figyelmet? először a képpel, majd a neveddel, majd az írásoddal...
Zsoel
@palika: Mi volt eddig veled, palika? :)
Rézangyal
@Zsoel: Palika csak akkor akar írni magáról, ha legalább öten kérjük. De nem biztos, hogy mindenki észreveszi ezt, Mit tegyünk?
Zsoel
@Rézangyal: Sokanvagyunk és almosd kollégák biztosan segítenének - őket még meg lehet kérni! És az már négy. :)
palika
@Rézangyal: Jajj elfelejtettem mondani, van jó tiz percem...
palika
Jó éjt mindenkinek!! Álmaitokban ott leszek...
ila51
@palika: :))) jól bekavartál , alig aludtam ...Mi van veled ? Írjál ...
sokanvagyunk
@palika: Mi itt vagyunk és várunk Rád! -, itt mindenki figyel mindenkire, ha netán hosszabb-rövidebb időre kódorgásra adja a fejét :)))
öcsi55
Nem tudom miért vannak annyira oda. Össze kötötték a kellemest a hasznossal.Anyukának jól esett a gyerek meg tapasztalatot szerzett.
hajduferenc52
@Horizont: milyen jol mondod ...egy kiss puncitól hogyan szerezzek tapasztalatot?? persze ez 16 évesen mondtam...mint mondtam nekem egy 50 éves nő volt a tanitom és nem bántam meg !!
hajduferenc52
@palika: Palika láttom itt te vagy a sztár...gratulálok
honeykiss
bocsi ki is a Palika? még nem ismerem...
dragonita
@palika: Ne hidd, hogy csak egy-két embernek hiányzol.. Mindenki életében vannak hullámhegyek-hullámvölgyek... amikor úgy érzi rá nem kíváncsi senki...pedig dehogynem...mi itt egy nagy "család" vagyunk...együtt sírunk, együtt nevetünk, veszekszünk, kibékülünk...és ha valaki hiányzik a létszámból, észrevesszük, akkor is, ha nem szólunk...na megrígattál, tessék...
sokanvagyunk
@dragonita: És tényleg odafigyelünk egymásra... - mi történt Nálad? - tán kikapcsolták a villanyt? :)))
Zsoel
@hajduferenc52: A Kiss Punci az egy név? :D
Zsoel
@palika: Na, Palkó, most már elég sokan könyörögtek itt neked: ne szerénykedj, add elő életed történetét. :)
dragonita
@sokanvagyunk: mélyponton vagyok...majd kivilágosodik újra...
Zsoel
@dragonita: Hé, fel a fejjel! Téged sem úgy ismerünk itt, mint aki mély letargiába süllyedve szokott írogatni. :)
paszulyka
Ha az öcsém 15 lesz nem szeretném ha egy 45 éves 3 gyerekes "anyuka" vezetné be a szerelem rejtelmeibe... 25 30 éves csinos fiatal nő az már igen!! :-)
ila51
@paszulyka: :)) az még majd elválik :)) hogy Ő mit szeretne ...
paszulyka
@ila51: Hoppá! Nem úgy van az. :-))) Odafigyelek ám!
palika
Na, meggint itt vagyok ha 5 lájk összejön elémesélem életem történetem, -...
paszulyka
@palika: Neked én miért nem vagyok elég? DDD
palika
@paszulyka: Elég vagy,...de aszért-...
QQCSI
@palika: Eléggé el nem ítélhető módon a Propeller csak fejenként egy lájkot engedélyez. :-)
Ilyenkor járnak jól azok, akik egyszerre több néven is fenn vannak.
Azokat viszont én ítélem el. Bár nem eléggé. :-)
paszulyka
@palika: Mit tegyek még életed történetéért???
QQCSI
@paszulyka: Köszi, én is örülök Neked.
palika
@honeykiss: nem ismersz?... a te bajod...
palika
@QQCSI: Én egy néven vagyok fenn,...ha meg akarsz ismerni,,,,könyörögj...csak viccelek,...hogy ki vagyok???... magam sem tudom...
paszulyka
@QQCSI: Magyarázd el nekem légyszíves , hogy miért fél a fidesz Bajnaitól. Megkértem a doktor urat , de...
QQCSI
@palika: Nekem ennyi elég, kösz:
palika
Foglalkozás:nem vagyok politikus
Életkor:49
Település:Zalaegerszeg
QQCSI
@palika: Baj? Semmmi baj.
"ha meg akarsz ismerni"
Erre reagáltam: nem akarlak jobban megismerni, elég ennyi, kösz. :)
QQCSI
@paszulyka: Csak sejtem, hogy azért, mert az emberek nem annyira hülyék, hogy ne tudnák Bajnai elég nagy szarból húzta ki az országot. Emlékszik még arra, hogy ingyen dolgozott miniszterelnökként. Ma is úgy próbál gazdálkodni, hogy lehetőleg ne a legelesettebbeken szorítson még jobban.
Magyarul eléggé az átlagemberek szájíze szerint dolgozik, beszél, tervez, márpedig ez az emberek szemében népszerű, ergo a fidesz annál ellenszenvesebb, tehát kevesebb az esélye a hatalom megtartására.
honeykiss
@palika: de jó lenne ha csak te lennél a bajom...kösz nekem ennyi elég is volt
paszulyka
@QQCSI: Outsider is nagyjából ezt mondta. Ha a fidesz fél tőle akkor rá kell szavazni.. A fentebb említett úr azt is hozzátette , hogy van némi igazság abban amit a fidesz állít Bajnairól , most várom a választ .

Hogy vagy? :-)
palika
@honeykiss: Gyere és ennyi lesz a bajod. ha többet akarsz...hát lesssszzz
QQCSI
@paszulyka: Köszi, megvagyok. Az igazság az, hogy nem tudom, mit állít a fidesz Bajnairól.
Egy dolgot biztosan nagyon hülyén próbálnak beadni az embereknek, ti.azt, hogy B.csökkenteni akarja a minimálbért. Nem akarja csökkenteni, azt akarja, hogy progresszív adózással inkább legalább szinten lehessen tartani a nettó bér összegét.
Azzal ugyanis nem megy semmire a kiskeresetű, ha azt mondják, hogy 98ezer a bére, ha abból csak 60ezer marad a bukszájában! Sokkal jobb neki, ha csak 75ezer a bruttója,
de 60ezret költhet. Ezek csak példaszámok, a lényeg, hogy leß@rom, mennyi a bruttóm, ha a nettóból nem tudok megélni. Márpedig a fidesz ezt csinálja, de aki nem hülye, az látja, hogy ez csak Patyomkin béremelés.
palika
@QQCSI: ezu a rohadt poluitiakaka ...mocskos világgg...
paszulyka
@QQCSI: Hazudnak. Csak az nem világos , miből gondolják azt hogy hisznek nekik?
QQCSI
@palika: Sajnos, (vagy szerencsére) a XXI.században élünk,
a politika a mindennapjaink része. Talán pár felfedezetlen törzs Dél-Amerikában
megúszhatja politizálás nélkül.
palika
@QQCSI: ez csak álom,... mocskos egy világ ez szent... teljes ...
QQCSI
@paszulyka: Sokan hisznek nekik, mert hinni akarnak! Annyira utálják a "kommunistákat", a szocialistákat, a liberálisokat, hogy csak a fidesz!
A másik ok pedig, hogy bár sok százezer ember rosszul járt a fidesszel, azért jó sokan, szintén százezrek viszont nyertek velük.
Én sem szavaznék a másik táborra, ha a havi jövedelmem tíz-százezrekkel több lenne havonta, ez érthető.
palika
@paszulyka: sokat...ha lehet... amennyit csak lehet,,,, de ha csak egy lesz és Te teljes szivedből kéred? ?...
QQCSI
@palika: Már elfelejtettük, miért is kell lájkolnunk Téged... ?:)
paszulyka
@QQCSI: Anya munkatársait jól elintézték. Nem tudom ő megmondta mit dolgozik, ezért nem akarok erről mondani semmit. De ha megmondta akkor más...
Rézangyal
@palika: Kedves Palika! Tényleg érdekel mi történt veled? Elmondod hát?
palika
@Rézangyal: Persze...de az a de,,, amit megbeszéltünk az 5 lájk..
QQCSI
@paszulyka: Igen, nekem PRIVIBEN megírta.
Egyébként a fidesz-kdnp legnagyobb bűne,
hogy bármibe nyúlt, mindent tönkrevágott!
Nem mondom, hogy az oktatás és az egészségügy
hű, de nagyon jól áll a rendszerváltás óta, de hogy
az utóbbi pár évben egyre ß@rabb, az biztos.
paszulyka
@QQCSI: Oktatás... Na akkor elmesélem. Ugye az állam átvette az iskolákat, de a ( nem tudom , hogy hívják azokat a dolgozókat akik iskolában dolgoznak de nem tanítanak) tanárokon kívűl más dolgozókat nem. Alakult a városban egy KFT ők vették át a konyhai és a többi dolgozót. A legszebb az egészben , hogy megszűnt a közalkalmazotti jogviszonyuk , és a bérüket leszállították 98 ezer forintra. Teljesen figyelmen kívül hagyva ki mennyi évet dolgozott. A polgármester hazudott amikor azt mondta , hogy csak december 20 - án döntöttek , és ez volt a legjobb amit tehettek , mert anyának is "elküldték " a felmondását. Pedig akkor már ... Mindjárt visszajövök
QQCSI
@paszulyka: Sírj csak nyugodtan, megértem! :(
Nem értek hozzá, hogy joguk volt-e ehhez,
sajnos napi szinten tapasztalom, hogy a munkavállalókkal
valóban úgy bánnak, mint a rabszolgákkal!
Aki enni szeretne, eltartani a családját, rezsit fizetni,
az meghunyászkodik, mert retteg, hogy lapátra kerül és
még munkája sem lesz. Nem tudom, mi a megoldás...
paszulyka
@QQCSI: A szerződéseket az új kft - vel a két ünnep között íratták alá velük , visszamenőleg. Úgy hogy utána se tudtak nézni jogos - e ez az eljárás.
QQCSI
@paszulyka: Megkockáztatom, hogy a legális bért a számlájukra kapják a többit zsebbe.
De ezt sem merik majd bevallani, mert ez is kirugatás-veszélyes.
Csak az idősebbeknél már számít majd a minimálbérből levont nyugdíjjárulék összege:
karcsú lesz a nyugdíj majdan. :(
Paszulyka! Örülök, hogy láttalak, sajnos még vannak elintézendő dolgaim, mennem kell.
Minden jót, és további szép estét!
Szia, sziasztok.
QQCSI
@paszulyka: Akkor az meg végképp a szemétség teteje!!!
Sumákban el kellene menni egy jogászhoz (ingyenes jogsegély szolgálathoz), van-e ötlete..
Na, tényleg szia.
paszulyka
@QQCSI: Ez már az ő dolguk... Szerintem örülnek , hogy maradhattak , mert két dolgozót elküldtek idő előtt nyugdíjba , kettőt elengedtek. :-(((
palika
privibe megírta,,,,,hogy is van ez???
hajduferenc52
@QQCSI: annyi baj legyen,szerintem igy is normális a kapcsolat ha mind a két félnek jó,és nem a harmadik dőnti el hogy mi a normális és mi nrm, én azal a nővel jol éreztem magamat ,ő is velem...mi ebben a nem normális???
hajduferenc52
@Zsoel: @brznstainne lebernzarn szultana: igen Rézangyal téged már ismerlek...a Rézangyalát...!
Bástya Elvtárs
@Zsoel: Jó az a korosztály! Nagggggyonnnn!!!
Zsoel
@Bástya Elvtárs: Szakértője vagy? :P
hajduferenc52
@palika: igen mocskos világ mert az ősszes nyakkendős intelligens bünőzőt meg lehet találni ott ,...de ugy hogy felsem tünnik a bünőzői hajlamuk...és azt lopnak amitt csak akarnak ,ha,jol csinálják ...már pedig jol csinálják

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.