A díva a Hír24-nek mondta el, nem tudta elviselni, hogy egy huszonéves dirigáljon neki. Medveczky Ilonának a mai napig borsódzik a háta, ha a Szombat esti lázra vagy a produkció műsorvezetőjére, Ördög Nórára gondol. A díva rossz emlékeit a műsor ismétlése elevenítette fel, amelyből nemes egyszerűséggel kivágták produkcióját. "Annak idején finoman szólva sem volt felhőtlen a viszonyom az RTL Klubbal és a műsor készítőivel. 68 évesen rábeszéltek, hogy táncoljak és énekeljek a műsorban, majd az utolsó pillanatban az akaratom ellenére rám erőltették, hogy ez legyen az utolsó fellépésem. Könyörgöm, hadd döntsem már el én, hogy mikor lépek fel utoljára. De már az előkészületek alatt is szörnyen bántak velem" - mondta a Hír24-nek a felháborodott Medveczky Ilona.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Na és akkor mi van? Ő volt a jó öreg cuccilizmus legelső, internacionális ku...akarom mondani celebje, rögvest Staller Ilona, alias Ciccolina után. Mindkettő lejárt lemez, mindketten jó, gazdag életet éltek, pont, amilyen az ilyen nőknek kijár. Mégis miért kellen Medve nénit dívaként tisztelni? Nemár. Tudni kellene méltósággal megöregedni és annak örülni, hogy hála a kozmetikusoknak, meg a pénzének, míg így is sokkal jobban néz ki, mint a legtöbb korabeli nő. Ördög Nóra meg gyereket vár, gondolom a torony tetejéről nem nagyon érdekli, mit tart felőle egy hisztis öregasszony. :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@Rézangyal: Gondolod, hogy olyan kapós lennél itt? :D Micsoda szerencse, hogy ilyen szerény vagy... Mi lenne, ha még beképzelt is lennél, vagy ilyesmi? :P
Zsoel
@Rézangyal: Ja, hogy ez vicc volt? :)) Hahahahahahahaha! :))
vukkocska
@Zsoel: én is viccnek vettem, nyomtam is egy tetsziket. Még akkor is viccnek vettem, ha azt mondják, minden viccnek a fele komoly. :)
@orogordog: nem gondolom, hogy nem fizették volna ki,erről nem szól a fáma. Neki személyi ellentétei adódtak.
Rézangyal
@vukkocska: Köszi a védelmet, de csak szarkasztikus akartam lenni. :) Zsoel szokta venni a poénokat, de úgy tűnik, ma nyűgös valamiért :)))
csiga0771
meddig húzzátok még... minden tiszteletem a művésznőnek... de már harmadik napja..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.