A díva a Hír24-nek mondta el, nem tudta elviselni, hogy egy huszonéves dirigáljon neki. Medveczky Ilonának a mai napig borsódzik a háta, ha a Szombat esti lázra vagy a produkció műsorvezetőjére, Ördög Nórára gondol. A díva rossz emlékeit a műsor ismétlése elevenítette fel, amelyből nemes egyszerűséggel kivágták produkcióját. "Annak idején finoman szólva sem volt felhőtlen a viszonyom az RTL Klubbal és a műsor készítőivel. 68 évesen rábeszéltek, hogy táncoljak és énekeljek a műsorban, majd az utolsó pillanatban az akaratom ellenére rám erőltették, hogy ez legyen az utolsó fellépésem. Könyörgöm, hadd döntsem már el én, hogy mikor lépek fel utoljára. De már az előkészületek alatt is szörnyen bántak velem" - mondta a Hír24-nek a felháborodott Medveczky Ilona.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Na és akkor mi van? Ő volt a jó öreg cuccilizmus legelső, internacionális ku...akarom mondani celebje, rögvest Staller Ilona, alias Ciccolina után. Mindkettő lejárt lemez, mindketten jó, gazdag életet éltek, pont, amilyen az ilyen nőknek kijár. Mégis miért kellen Medve nénit dívaként tisztelni? Nemár. Tudni kellene méltósággal megöregedni és annak örülni, hogy hála a kozmetikusoknak, meg a pénzének, míg így is sokkal jobban néz ki, mint a legtöbb korabeli nő. Ördög Nóra meg gyereket vár, gondolom a torony tetejéről nem nagyon érdekli, mit tart felőle egy hisztis öregasszony. :(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ila51
Ne aggódj Ilona ! Jönnek a friss hiénák ...
Dr plágium
Medve anyó! Nem kellene ennyit rinyálni. Már megint a címlapra mindenáron! Ha olyan rossz volt, minek sírdogálsz miatta? Szerinted még van mit mutogatni magadon? Elismerem, régen jó bőr voltál, de most már egy aszott öregasszony vagy akit a smink tart össze, és ezen nem változtat a hajlékonyságod sem.
Mobil123
Na öreganyám, ha én nem akarok valamit akkor azt próbálja valaki is rámerőltetni. A pénz amit kaptál érte azért az jó volt. Tehát ne nyafogj.
sóher
Minek megy oda ? jobb lenne a kertet szépitkezni és a kutyákat szeretgetni értelmesebb nincs megalázkodás!
Atesz30
A baj az h a TVnek hála azt hiszi h ő még most is egy " nagy valakinek" számít...
honeykiss
Savanyú a szölö...bye,bye baby goodbye !
X-ray
@Atesz30: Igen, valakinek számít a művésznő. Szívesebben nézzük Őt, mint a fiatal, rossz alakú rángatózó nőciket.
Rézangyal
Na és akkor mi van? Ő volt a jó öreg cuccilizmus legelső, internacionális ku...akarom mondani celebje, rögvest Staller Ilona, alias Ciccolina után. Mindkettő lejárt lemez, mindketten jó, gazdag életet éltek, pont, amilyen az ilyen nőknek kijár. Mégis miért kellen Medve nénit dívaként tisztelni? Nemár. Tudni kellene méltósággal megöregedni és annak örülni, hogy hála a kozmetikusoknak, meg a pénzének, míg így is sokkal jobban néz ki, mint a legtöbb korabeli nő. Ördög Nóra meg gyereket vár, gondolom a torony tetejéről nem nagyon érdekli, mit tart felőle egy hisztis öregasszony. :(
lenhardtibolya
Medveczky Ilona igazán csodálatos művésznő volt, és gyönyörű hölgy, csak sajnos nagyon régen. Nem lehet könnyű lemondania a csillogásról, ezért vállalta a szereplést, és azt hitte, hogy éppen úgy fogják őt tisztelni és körülrajongani, mint fénykorában. Nem így történt, sőt, megbántották. Elhiszem, hogy fáj neki, de nem feljelenteni kellene bárkit, hanem méltósággal visszavonulni, megbocsájtani és megérteni, hogy bizony elmúltak azok a szép idők...
keresztapa
Úgy látni, hogy a kor, és emberek,egymás iránti tisztelete hiány cikk, személy szerint mindenki elvárja a másiktól a tiszteletet, de ön magát a tiszteletet nem tiszteli. öntiszteletet vár mindenki, de a viszonozás az már nem az ő feladata, cikinek nézi.
ga-bika
az igazi művész szerény és alázatos a közönségével.Ez a múmia a TV műsor zsűrijébek egyáltalán nem volt sem szerény,sem alázatos.Nagyképű volt, lekezelő és játszotta az eszét.A végén pedig,amikor táncolt,kimondottan riasztó volt és nevetséges.Kár volt a korábbi emlékeket tönkre tenni.A fiatalok,akik csak akkor és ott látták,jót röhögtek rajta.Nagyon nagy KÁR volt.
Dr plágium
@lenhardtibolya: Szerintem az a szó, hogy megbocsájtás hiányzik a szótárából.
lenhardtibolya
@Rézangyal: Kedves, Ön bizonyára nagyon fiatal, legalábbis a fénykép alapján, ezért gondolom, hogy nem kedveli a pipiske öregasszonyokat, főleg, ha korábban dívák voltak, mint pl. Medveczky. Méltósággal megöregedni a korábban szépséges hölgyek számára nagyon nehéz lehet, (én magam nem ebbe a kategóriába tartozom, én egy boldog nagymama vagyok, akinek ez az életkor az unokákban való örömet jelenti), de aki annak idején nem vállalta az anyaságot, annak bizony nem maradt semmi, úgy folyik ki az élet a kezéből, mint az a marék homok, amit hiába szorítunk, kipereg...
Rézangyal
@lenhardtibolya: Hm. És erről ki tehet?
berkabela
Gyerekkoromban olyan sok évig volt a szexi fotója a szobám falán,hogy én ma is csak úgy emlékezem rá!
Zsoel
@lenhardtibolya: A pipiske öregasszonyokat a saját korukbeli nem pipiske öregasszonyok sem kedvelik, mint ahogy én, a 30 körüli sem kedvelem azokat a korombelieket, akik feltűnési viszketegségtől szenvedve állandóan teszik-veszik magukat a képernyőn meg az újságokban. Ez nem generációs ellentét kérdése.
Medveczky Ilona megöregedett, de nem hajlandó tudomásul venni az idő múlását, olyan, mint Gábor Zsazsa (csak 25 évvel fiatalabb kiadásban). Én elismerem, hogy régen szép nő volt, nagy művésznő volt, de VOLT. Akár nehéz, akár nem, ami megváltoztathatatlan tény, azt el kell fogadni, bele kell törődni. Ahelyett, hogy mindenkire megorrol, és mindenkit hibásnak tart mindenben, csak saját magát nem, szépen, méltóságteljesen levonulhatna a színről.
Zsoel
@lenhardtibolya: Egyébként az nem Rézangyal saját fényképe. :) Kevesen vannak itt a Propelleren, akik a saját arcukat használják avatárképnek.
X-ray
@Zsoel: Neked ez a saját arcod mása? :)
Zsoel
@Rézangyal: Miért? Nehogy azt mondd nekem, hogy ez a saját képed! :) Nem ma jöttem le a falvédőről... :P
Zsoel
@X-ray: Természetesen. Én a kezdetektől fogva a saját arcommal vagyok itt, csak időnként (az idő múlásának megfelelően) frissítem. :)
X-ray
@Zsoel: Értelek. Egyébként amikor még a gyerekműsort vezette Ördög Nóra, akkor nekem nagyon szimpatikus volt, kedveltem őt. Aztán feljebb vitte Isten a dolgát, és ma már másképp viselkedik... Az x-faktor műsorvezetőjeként ordítva vezeti a műsort, aztán kapkod a levegő után, mint egy fuldokló. Bevallom, régebben néztem ezt az énekversenyt, de már el ment a kedvem attól, hogy ordibáló nehézlégzésű nőt hallgassak.
Zsoel
@X-ray: Jó neked, hogy csak attól. Nekem már a tévénézéstől is réges-régen elment. :D
nemeth46
@X-ray: nem azért orddít, mert ezzel népszerűsíti magát, hanem egy tomboló eszement tömeget kell túlordítania, mikrofonnal a kezében. egyébként ha nem kedveli a távirányton van egy gomb, azzal tovább lehet lépni. Ami pedig Medveczkyt illeti valóban visszakéne vonulnia, mert akik nem ismerték fiatalon most tényleg röhögőgörcsöt kapnak a testszinű ruhájában fellépő Medveczkyn, aki azt hiszi valamit is takar ez a ruha.
X-ray
@nemeth46: Bizony, használjuk a távirányító gombját. Leginkább a rötölö klubot kerüljük. Szívesebben nézzük a Discovery Channel csatornáit...
lenhardtibolya
@Zsoel: Érdekes, de köszönöm. Én a saját képemmel és a legkisebb unokámmal "pózolok" a fórumon.
lenhardtibolya
@Zsoel: Ha a saját fotóddal szólsz hozzá a fórumon, akkor jóképű fiatalember vagy. Képzeld el, milyen lesz, hogyha eltelik néhány évtized és külsődért aláznak. Nem jó érzés, ugye? Tudom, hogy sokkal fontosabb a belbecs, mint a külcsíny, de vannak olyan emberek, akik a szépségükből éltek/élnek, és nekik nagyon fontos, hogy csodálják őket még akkor is, amikor mulandó szépségük már a múltté. Ne ítélkezzünk felettük, mert ők bizony sokkal többet veszítettek, mint amit nyertek...
Zsoel
@lenhardtibolya: Biztosan szép lenne, de én csak egy szürke felületet, és két, világosabb szürke körben excentrikusan elhelyezett fekete kört látok itt; köztudomásúlag a Propeller "nincs kép" alapbeállítása. :)
Zsoel
@lenhardtibolya: Köszönöm. :)

De engem nem fognak alázni, ugyanis nem fogok hülyét csinálni magamból a tévéképernyőkön. Lehet, hogy öregember leszek (amennyiben megérem, mert ugye az is lehet, hogy holnap már halott vagyok), de feltűnési viszketegség nélküli öregember. Medveczkyre sem szólna senki egy szót sem, ha szép csöndben élné a nyugdíjasok életét, és nem akarná előadni a végzet asszonyát. Hiába akarja, hogy csodálják: a 70 éves testet már nem lehet úgy csodálni, mint a huszonévest, még ha kétségkívül jó karban is tartja.
lenhardtibolya
Drága Zsoel! Nincs két egyforma ember, idős vagy fiatal mindegy. Aki fiatal korában sztár volt, az idősen sem szeretne szürke nyugdíjasként élni, ahogy pl. én, akit ez nem zavar. Ő megszokta a fényt és a megkülönböztetett tiszteletet. Most meg nem kapja meg, hiába próbál szerepelni. Rossz érzés lehet! Értsünk meg másokat, hogy bennünket is értsenek meg mások!
eberti
A másik fél véleménye is érdekelne...
jancsik68
@X-ray: AJÁNLOM NEKED a vénlányt,magamnak a Nórit.Izlés dolga
csa-csa
lenhardtibolya:
"aki annak idején nem vállalta az anyaságot, annak bizony nem maradt semmi, .."

EZ SEM IGAZ!
csa-csa
"nem tudta elviselni, hogy egy huszonéves dirigáljon neki."

Igaza van! Kár hőbörögni! Nektek sem esne jól ha 65-70 éves fejetekre bármilyen helyzetben is!! egy "takonypóc ugriztatna" És nem kell a duma, hogy maradjon a seggén az öreglány! Már a koránál fogva is jár egy kis tisztelet!
Egyébként Nórát szeretem, de hallottam már Őt igen durva hangsúllyal leszemetezni egy kollégáját! Úgy hogy kicsit leszállhatna a földre!
orogordog
Ez a csaj nem tartozik a családba ő csak egy önelégült két lábon járó fül, ja és még várandós is, de az is csak úgy művi módon, a pénz nem minden. Ilona mama meg már azért bizonyított.
Zsoel
@lenhardtibolya: Drága Ibolya! Én is megszoktam kisgyerekkoromban, hogy mindenki az én kívánságaimat leste, mindent a sejhajom alá tettek, elég volt csak nyekeregnem egy kis odafigyelésért, és máris mindenki aggódva körém sereglett, pátyolgatott, simogatott, csokit adott, miegymás. De aztán jött a többi gyerek a rokonságban, kikerültem a figyelem középpontjából, és a tízes éveim végére végleg kiestem a pikszisből. :D Mégsem állok neki most lassan harmincévesként verni magam a földhöz, hogy megint azt akarom, hogy én legyek a nagycsalád szeme fénye, és mindenki énrám figyeljen. Pedig Isten látja lelkem, én is nagyon hozzá voltam szokva annak idején. :D
Zsoel
@lenhardtibolya: Kérlek, máskor használd a "Válasz erre" gombot is, ellenkező esetben nem kapok értesítést arról, hogy válaszoltak egy hozzászólásomra, és nem tudok reagálni. Most is csak teljesen véletlenül tévedtem ide vissza. Köszönöm! :)
lenhardtibolya
@Zsoel: Köszönöm szépen, tényleg a "válasz erre" ikont kell használni. Egyébként az ember, akit szerető család vett körül és dédelgetett, felnőtt korában maga is gondoskodó, figyelmes ember lesz (legalábbis jó esetben így van). Ez a nyomorult Medveczky a szépségéből profitált fiatal korában, persze körülrajongták, de az teljesen más, mint a szerető családi légkör, (amit ő persze kihagyott...). Most aztán elmúlt a szépség, eltűntek a rajongók és maradt a nagy semmi. Sajnálom őt, de nem kedvelem az ilyen embereket, mert nagyon különböznek tőlem.
berkabela
Medveczky nem a szépségéből profitált! Az csak a hab volt a tortán.Ne legyen előitélete annak aki még nem vett részt balettórán(haladóknak),vagy még sose látta a táncosok arcát hároperces "spiccelés " után,és nem ette évtizedekig a tizedkalóriákra kiszámitott kaját.Nagyon kemény ,aszkéta élet jut azoknak a táncosoknak akik a csúcsra akarnak kerülni.Valahogy én Pintér Sándort jobban irigyelem a gazdagságáért, de Ilonát többre becsülöm a megérdemelt hirnévért.
orogordog
@Horizont: Miért?? Pénzért lett az is akkora Sztár!! Szégyellje magát aki a pénzért kiteszi a kirakatba a magán életét.
kiskutyauto
Erre csak annyit tudok mondani: aki kupiba megy, az ne háborodjon fel ha esetleg szifiliszt kap... ;)
vukkocska
Medveczky Ilona egyfolytában arról "sérelmezik", hogy ki, mikor, mivel borította ki az RTL-nél. Ehhez képest folyamatosan meg van sértődve, hogy mellőzve van. Egyet nem tanult meg úgy látszik, ahol eszünk, oda nem piszkítunk. S mindjárt nem is kérdés, miért tartják távol, illetve miért nem ismétlik azt a részt, ahol ő táncolt.
orogordog
@vukkocska: Netán öt sem fizették ki, mint még sok más embert. :):):)
Rézangyal
@Zsoel: 19.03-ra Itt a legtöbben nem a saját arcukat teszik fel avatarnak. Miért adnám ki magam? Az t akarod, hogy az összes férfi belém szeressen és üldözni kezdjen? :)))))))))
Zsoel
@Rézangyal: Gondolod, hogy olyan kapós lennél itt? :D Micsoda szerencse, hogy ilyen szerény vagy... Mi lenne, ha még beképzelt is lennél, vagy ilyesmi? :P
Zsoel
@Rézangyal: Ja, hogy ez vicc volt? :)) Hahahahahahahaha! :))
vukkocska
@Zsoel: én is viccnek vettem, nyomtam is egy tetsziket. Még akkor is viccnek vettem, ha azt mondják, minden viccnek a fele komoly. :)
@orogordog: nem gondolom, hogy nem fizették volna ki,erről nem szól a fáma. Neki személyi ellentétei adódtak.
Rézangyal
@vukkocska: Köszi a védelmet, de csak szarkasztikus akartam lenni. :) Zsoel szokta venni a poénokat, de úgy tűnik, ma nyűgös valamiért :)))
csiga0771
meddig húzzátok még... minden tiszteletem a művésznőnek... de már harmadik napja..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.