A Galaktika Aréna várja azokat a bátor irodalmi gladiátorokat, akik szeretnék megmutatni irodalmi képességeiket a világnak, és szeretnének építö kritikát és hozzászólásokat kapni műveikhez. A – témájukat tekintve science fiction vagy fantasy – írások benyújtásának módja: elküldeni e-mailben az info (@) galaktika.hu címre.

Forrás: galaktika.hu
Feltöltő: Rhewaa
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rhewaa
Hát, őszintén szólva, szerintem éppen elég önjelölt író szaladgál manapság, valószínűleg ahhoz is elegen vannak, hogy egy újabb "tehetségkutató" site-ot eltartsanak, de hogy mivégre?!
Sok ilyet olvastam már, őszintén szólva, kiábrándító a magukat írónak nevezők felkészültsége, már ami a magyar nyelvtani szabályokat illeti. :/
Mantakhis
@Rhewaa: Na figyelj, szerintem pont a céljuk az, hogy ezen változtassanak, ezért szólítanak föl a kulturált kritikára, vitára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.