Balhéba torkollott a Bódi család tengerentúli fellépése. 25-én amolyan pótszilvesztert tartottak Brooklyne-ban a B66 klubban. Ezután New Jerseyben léptek fel a magyar klubban. A megállapodás szerint Gusztiék gázsija a belépőjegyekből befolyt összeg fele lett volna, miután a terem bérleti díjat levonják belőle. – Én tisztelem Bódiék művészetét, de alpárian viselkedtek. Az előzetes megállapodást felrúgták, és az összes pénz felére tartottak igényt, hallani sem akartak arról, hogy a terembérleti díjat levonják a felezés előtt. Két-három roma család is velük volt, akik agresszívan fenyegetőztek. Nem volt más választása a főnökömnek, mint hogy kifizeti a pénzt, máskülönben verekedés lett volna.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

102 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kevijenicsaja
Remélem, elterjed a hír Amerikában és többé soha, de soha nem fogják meghívni a bódy gusztyt és a bódy marg(y)tot és a többi bódyt... :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsik68
Az ilyenektől más nem várható el.Ők képviselik a magyarokat Amerikában.Ilyenek vagyunk mi magyarok.
loboncos
@Naki: Nem törölgetnek sűrűn.Mások rögtön kidobnak.
hajduferenc52
Ezt a sok hülye nevet ami itt van fénylép nélkül !!
Bástya Elvtárs
@hajduferenc52: Fényképpel se kutya !

:-))))
Patrióta1
@hajduferenc52: A címedet és a tel. számodat miért nem osztod meg?
hajduferenc52
@Patrióta1: mert bennem van annyi tartás hogy legalább a nevemet és a fényképet osztojam meg mert ez igy korrekt ,és nem az6 álnevek mőgé bujva nagy szővegüskődni és bátorkodni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok