Nagy péniszről álmodoznak a férfiak, de vajon a dicsekvésen kívül az ágyban is beválik? Mi van ha a hüvely kicsi és a pénisz nagy? Mekkora hímvessző számít a nagyok között is nagynak? Olvasd el Katalin és Péter történetét, kattints a címre!

Forrás: szexlecke.hu
Feltöltő: Szexlecke
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazero
@Rézangyal: Ne utáld magadat. Irtsál tovább békésen, ahogy szoktad.
KöBüKi
@Darthon1: Miért nem lököd át a válladon? - sokszor könnyít a cipelésben.!!!
Darthon1
@KöBüKi: Gondoltam már rá, de egyszer a buszon leültem a hátsó kerék fölötti ülésre és egy döccenőnél fejbe vágott. Azóta nem tartom ezt biztonságosnak. :-)))))

@X-ray: te pedig egyszer már elárulhatnád, hogy mi a bajod velem? Én próbállak kikerülni, soha nem írok rád, ezt ezentúl is betartom, hacsak meg nem szólítasz. Kérlek emberhez méltó módon kezeljük ezt a frusztrációdat velem szemben. Szerintem itt senki sem gondolta, hogy igazat írok és nem csak viccelek. Egyedül te voltál az, aki fogást keresett rajtam már megint. Az sem megoldás, hogy bemásolgatod a régebbi illetve máshol beírt hsz-et, mivel nem azok alapján ítélnek meg itt. Kérlek írd meg, hogy mit szeretnél! Felejtsük el egymást? Esetleg találkozzunk valahol, ahol seggbe rúghatom a szádat? Na a választás joga a tied!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.