Már csak annyit nyomnak belőle, amennyi el is fogy: 8,8 ezer példányt. Három év alatt 10 ezren mondtak le a lapról.

Forrás: Index.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ki az a marha aki bayernáci fröcsögéseit olvassa és még fizet is érte? Na ki? Talán ezen kellene elgondolkodni mellszélesség gábornak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@dubitus: Ne adjál ötleteket...ez olyan sötét, hogy még megteszi
Darthon1
Gáborka, amikor a zsebeden érzed a nép véleményét, rögtön hablatyolsz. Ez a valamikor méltán híres és jó lap lepusztult alattad az Echo Tv-vel együtt. Érdemes lenne elgondolkodnod, hogy jó lóra tettél-e? A tévédet például azóta nem nézem (kb négy éve) , mióta beültél a szerkesztővel és előadtad az általad képviselt igazságot, mint tulajdonos. Tudod a média befolyásolására vannak finomabb eszközök is, de általában azok is kiderülnek. Diktátorlandban ki kíváncsi a helyi alvezérre? Mindenki a főbohócot lesi. :-)))
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Csinálják 3 rétegű puha papírból bayer zsolt (kisbetűvel) arcképével , se..et törölni jó lesz
abacs62
Még nem olvastam a kommenteket de üzenem Gabucinak, abba ne hagyja a nyomtatását. Kitűnően tudok vele begyújtani. A láng is jobban lobog a hazugsággyár lapjától.
ujbuda
@Bástya Elvtárs: Bele olvastam!! Teljesen igazad van(Orbán levél a határon tuli magyaroknak)Az a baj hogy NEM tudják hol huzodik az országhatár!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.