A gyros (vagy magyarosan írva gírosz) az elmúlt 20 évben közkedvelt mindennapi étellé vált itthon is. Mégis talán aránytalanul többször fogyasztjuk utci árusnál, mint otthon a terített vagy terítetlen asztalnál. Hogy ennek mi lehet az oka? Talán mert igazi gyros recept nem sok magyar szakácskönyvben van, és az eredeti, forgó gyros sütő hiánya miatt nem merünk otthon nekikezdeni. A gyros elkészítése pedig nem bonyolult otthon sem, ráadásul a fűszerezésen túl az ember tényleg szabadon választhatja meg, hogy mivel vagy hogyan tálalja. Így akár minden alkalommal szinte új étel kerülhet az asztalra: pitában, tányéron, sült krumplival vagy rizzsel, zöldségekkel tetszés szerint. Ez a csirke gyros recept, amit itt bemutatok hihetetlenül egyszerű. Akár 20 perc alatt az asztalra kerülhet, és egy igazi görög tengerparti nyaralás emlékeit tudod vele az otthonodba idézni.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.