Ha plasztikai sebészet túlzásaira gondolunk, a legtöbbünknek eszünkbe jut az anno hatalmas lufikkal rendelkező Lolo Ferrari, akinek – ha minden igaz – óriás mellei okozták a halálát. Elméletileg álmában megfulladt, de erre a fulladásra nem csak a bődületes szilikon implantátummal felturbózott mellei, hanem a miattuk szedett fájdalomcsillapítók is rásegítettek. A férjét őrizetbe vették, mert felmerült a gyilkosság lehetősége is, végül bizonyítékok hiányában szabadon engedték. Tehát a szilikoncsoda halála a mai napig nem tisztázott, ami biztos, hogy az őrületes kebelmérettel rendelkező hölgy egy cseppet sem volt egészséges. Az életét áldozta a pénzért és a hírnévért, melyet kizárólag az eltúlzott, nevetségesen orbitális méretű melleinek köszönhetett.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teremőrző
Sosem értettem a szilikon mell iránti rajongást. Fogtam már, és érezni rajta, látszik is, nem akarok gumilabdát szorongatni.
Bástya Elvtárs
@teremőrző: Igazad van! Csak az eredeti jó! Még ha kicsi, akkor is...
Mami48
Azért ebben a szilikon világban jó azt olvasni két férfitől is, hogy inkább ne legyen tökéletes, de természetes. Mellesleg elég szerencsétlen volt ez a nő, de nagyon nem sajnálom, nem fenyegették puskával, hogy műttesse meg magát.
Szvetlana
Mondja már meg valaki, hogy akinek szilikon mellei vannak, azzal lehet kisbaát szoptatni?
Angelika
@Szvetlana: Igen. Elméletileg. Gyakorlatilag még nem beszéltem senkivel, aki szilikonmellel szoptatott volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.