Anyám szerint az a férfi, aki elhanyagolja a szüleit, nem alkalmas hosszú távú kapcsolatra, mert a feleségét is épp úgy el fogja hanyagolni. Anyám egyedül nevelt fel engem, és mindig adtam a véleményére. Bár már huszonhat éves vagyok, most is érzem, hogy mindig van valami abban, amit mond. Mégsem akarok hinni neki.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
@Rézangyal: Olvastad az előző hsz-emet?
Rézangyal
@Január: Ha nem akarod érteni, ne tedd. Nem vitatkozom.
honeykiss
Költözzetek el a kis garzonból mind a ketten...még mindíg jobb egy albérlet,mint azt hallgatni nap mint nap,hogy rúgd ki szakíts vele, mert én vagyok az anyád...éld a saját életedet a szerelmeddel, anyádat meg elég ha 2 hetente látogatod és ne hagyd,belemászni az életetekbe...szeresd tiszteld,mert az anyád, de nem élheted az életedet úgy ahogy ő akarja.
kukac50
Komoly oka volt annak amiért nem akart a szüleiről beszélni Balázs.
Ha állami gondozott volt azt is el kellene mondani annak akit szeret,vagy ha részegesek a szülei a párjának arról is kellene beszélni. Véleményem szerint nem egyenes ember, csak ki használja a lányt,hogy ne kelljen albérletet fizetni.
KöBüKi
@Január: A szülő ha tud segitsen a gyerekén,önzetlenül!
Ez forditva is igaz,de válassza a szerelmét,mert ez visz tovább.!
almosd
Ha a szerelem ilyen nagy és ennyire megértik egymást a fiatalok, tanácsot adhat a mama de beleavatkoznia nem szabad ,mert ő is elvesztheti a lányát ,a fiút pedig megtudom érteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.