Kék-zöld foltok az arcon és a test többi pontján, kibuggyanó könnycseppek - a megaláztatásnak, a testi-lelki fájdalomnak, amit a nők a beteges agressziójukat kiélő férfiaktól szenvednek el, ezer arca van. Szalai Vivien, a Hamis gyönyör és a Drága kéj című bestsellerek szerzője most a Life.hu-n folytatja Szofi, a luxusprostituált történetét.

(...)

Szofit mindig is érdekelte, hogy mi rejlik egyes férfiak beteges vágya mögött, hogy bántsák vagy megalázzák a nőket. Arra a következtetésre jutott, hogy a verekedős férfiak agresszióját saját belső bizonytalanságuk táplálja. Nagyon sok olyan pasival volt dolga, aki elsősorban azért ment el hozzá, hogy ezt a mélyen szunnyadó agressziót kiélje egy nőn. Hogy megérezze, milyen a másik szemében látni a kiszolgáltatottságot, a félelmet. Szofi úgy volt vele, hogy őt legalább jól megfizetik, hogy tűrjön, míg nők millióit bántalmazzák a földkerekségen úgy, hogy cserébe semmit sem kapnak - talán csak néha pár "bocsáss meg, drágám, nem voltam magamnál" típusú álszent mondatot.

(...)

- Nagyon fájt?
- Minek kérdezed, úgyse érdekel igazán.
- Ebben végül is teljesen igazad van.
- És te élvezted?
- Ne kérdezz ilyet.
- Miért?
- Mert ilyenkor olyan... betegesnek érzem magamat.
- Az is vagy.
- Nem vagyok.
- Akkor azt mondd meg, miért ütik meg a férfiak a nőket? Mire gondoltál, amikor megpofoztál?
- Egy férfi se akar úgy igazából megverni egy nőt. Inkább azt az érzést keressük, hogy élet és halál urai vagyunk. Az agresszió a hatalmi harc eszköze. Végül is legbelül minden férfi hatalomra vágyik.

Szalai Vivien folytatásos története a luxusprostituáltak világáról a life.hu-n >>>

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.